bir tane de benden

guven_24

New member
Reaction score
0
Guven_24'ten +18 Fıkralar ( Birleştirildi )

belki duymussnuzdur ama ben yazayım deddim.

birgün temel ile dursun almanyaya gitmişler. yolda giderken bitane alman kadın temel ile dursuna arabasını park etmesini rica etmiş.temel ile dursunda bize bir kere verirsen seve seve arabanızı park ederiz demişler.kadın tamam demiş.ama bir şartım var demiş
bizimkiler sorunca şartı kadın cebinden prezervatifi cıkarmıs ve bunları takıcaksınız demiş.temel ile dursun da ne oldugunu bilmedigi icin sormuslar.kadın da biz bunları ilişki sırasında cocuk olmasın diye kullanıyoruz demiş.bizimkiler kabul etmiş tabi .bi güzel yapmışlar almanı.aradan yıllar gecmiş.temel ile dursun köyde tarlada çalısırken dursun temele dönup söyle der: ula temel ben bu plastigi cıkarıyrum.o karının cocugu olursa olsun daaa:durdurun

Oha halen cıkarmamışmı nasıl onca sene çişini fLn yapmış :hhmanD saçma ßi fıkra ßu daa :D

walla kardeşim saçma olmuş gerçi fıkra ama sonuçta mizah giriyor ortaya o yüzden.Yinede sağol...:D++

çişini yapıp takıyodur belki takrar :)

Güven24'ten +18 Fıkralar ( Birleştirildi )

:melek bitane adamın kusu ucmuyomus.adam doktora gitmiş.doktor da bayan.demiş doktor hanım yapamıyorum o işi.doktor da bi ilac yazıcam ondan sonra rahat rahat yaparsın demiş.adam almıs ilaci gitmiş.ertesi hafta tekrar gelmis.doktor hanım öle bööle deil yapamıyorum demiş.doktor bu sefer daha etkili bir ilac yazmıs kesin yaparsın demiş adama .adam ertesi hafta gene gelmiş doktor hanım yapamıyorum yardım edin bana felan demiş.doktor da acmıs adama dogru dönmüş. adam da hemen ayarı vermiş tabi.kadın adama demiş lan hani yapamıyodun nasıl vuruyosun.adam da demiş malı bulduk da biz mi vuramıyoz

eline sağlık biraz anlam düşüklüğü olsada güzel

eywallah kardeşi hoş olmuş ama daha iyisi olabilirdi yinede sağol :D ++

kanarya ve papagan

adamın birinin papaganı varmıs. ama papagan cok küfürbasmıs.Papagan; s ' harfini c olarak söylüyomus ve anlıyormus . sahibine sürekli senin anani cikim , babanı cikim gibi küfürler ediyomus.sahibi daha fazla dayananmamıs ve papaganı alıp satmak için pazara götürmüs.adamın biri papaganı almak istemiş.sahibi yalnız cok küfür ettigini söylemiş alıcıya.adam ben küfürden rahatsız olmam demiş ve papaganı almıs.Fakat kafesi yokmus
adam papaganı eve götürmüş.evinde bir de kanarya varmıs.papaganı 1 günlügüne kanaryanın kafesine koymus. ertesi gün sabah kalktıgında bide ne görsün kanarya can cekişiyor.adam hemen papagana sormus sen ne yaptın bu kusa demiş.papagan da cik dedi ciktim cik dedi ciktim demişşş.:)

3 sefer okudum..
Ama kimin kimi şey ettiği belli değil =)

:):):)cikeyim böyle işi yaa:Dellerine sağlık güzel olmuş

:D güzel olmus :D emegine saglık

İyi ki kuş değilmişis usta...:durdurun

eczacı

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!":biggrin

Geri