Bir Türk milliyetçisi olarak Mustafa Erdoğan...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Anadolu Ateşi Mısır'da Piramitler'in önünde 2 gece enfes bir gösteri sergiledi. 2 günde 8 bin Mısırlı Anadolu Ateşi'ni ayakta alkışladı.

30.03.2007 14:57
Az evvel, odamda MHP'li bir işadamı ile sohbet ediyordum.

Bana Mısır gezimin nasıl geçtiğini sorunca dayanamadım ve şunu dedim" Siz kızıyorsunuz ama Mustafa Erdoğan bence büyük bir Türk milliyetçisi"

Şaşırdı ve kibarca bu fikrime katılmadığını mimikleriyle belirtti.

Anti-patinin sebebi malum.

İyi de nerden çıktı bu konu?

Anadolu Ateşi Mısır'da Piramitler'in önünde 2 gece enfes bir gösteri sergiledi. 2 günde 8 bin Mısırlı Anadolu Ateşi'ni ayakta alkışladı.

Düşünün Piramitler ve Sfenks önünüzde.

Dünya medeniyetinin en görkemli yapıları.

Hemen oradaki sahnede inanılmaz bir dans gösterisi var.

80 Türk dansçı, Türk kültürünü sahneliyor.

100 dakikalık şov bittiyor.

Sahnedeki perdeye dev bir Türk bayrağı yansıtılıyor.

Türk bayrağının altından Mustafa Erdoğan çıkıyor.

Binlerce Mısırlı ayakta alkışlıyor.

Türk bayrağının önünde binler ayakta.

Gözünüzün önünde şunlar var:Dansçılar, Piramitler, Mustafa Erdoğan, Sfenks,
Türk Bayrağı, "... Türk gazetecilerin tüyleri diken diken oluyor.

Yaşanması gereken bir an.

Mustafa Erdoğan'dan öğrendiğime göre Anadolu Ateşi aynı anda dünyanın iki farklı ülkesinde gösteri yapabiliyor. Gitmedikleri yer kalmamış. Her gittikleri memlekette ayakta alkışlanmışlar.

Türkiye'yi de ayakta alkışlatmışlar.

Şimdi Türkiye'yi bu kadar olumlu bir şekilde temsil eden bir insana, bu ülkenin milliyetçi insanları kızmalı mı,yoksa desteklemeli mi?Herhangi bir ülkedeki herhangi bir sokağa Türkiyeye'den bir isim veren belediye başkanını milli kahraman yaparız. Herhangi bir ülkedeki herhangi bir otele Türk bayrağı da asılsa göğsümüz kabarır, otele sempati besleriz.

Peki o zaman...

Onlarca ülkede Türkiye'yi ve Türk bayrağını ayakta alkışlatan Mustafa Erdoğan'ı ne yapmalıyız?

Yanıtı belli.

Türkiye'ye bu kadar hizmet eden bir insan gerçek milliyetçidir.
Mustafa Erdoğan'a tepkili olanlara Anadolu Ateşi'ni bir yabancı ülkede izlemelerini tavsiye ederim. Tüyleri diken diken olup, gözleri yaşardığında belki benim gibi düşünürler.

FOTOLARA BAKMAK İÇİN >>>> http://www.haberturk.com/galeri.asp?id=18838&cat=350

Paylasımın için saol kardeş keşke fotolarıda ekleseydin daha etkili bir çalışma olurdu..Emeğe saygı..!

evet yiğeni PKK terör örgütü üyesi 2007 yılında dağdan inip güvenlik kuvvetlerine teslim oluyor kac askerimizi sehit ettiyse serefsiz, TÜRK milliytçisi birinin nasıl böye bir yiğeni olur?

para kazanmak antipati toplamak için yapıla bilir zulfi livanelide cumhuriyet yuruyusune katılıyor eline turk bayragı vermek istiyorlar almıyor israr ediyolar yine almıo şimdi buda cumhuriyetcimi oluyo???

ceycey_okacha' Alıntı:
para kazanmak antipati toplamak için yapıla bilir zulfi livanelide cumhuriyet yuruyusune katılıyor eline turk bayragı vermek istiyorlar almıyor israr ediyolar yine almıo şimdi buda cumhuriyetcimi oluyo???

Tabiki Hayır...

mustafa erdoğan'ın anadolu ateşini kurmadan önce yaptığı işi biliyor musunuz?
bilmeyenler için söyleyeyim; özgür gündem gazetesinin ankara temsilcisi idi.hani şu pkk nın sözcülüğünü yapan gazete!!! sonra ne olduysa istanbul'a gelip şimdiki işini yapmaya başladı.
kardeşi yılmaz erdoğan yakın zamanda evlendi ve eşinin şeyh sait in torunu olduğunu üstüne basa basa söyledi.birde birkaç ay önce erdoğan kardeşlerin kuzenleri dağdan inip teslim oldu.daha fazla söze gerek yok sanırım...

sibel kekilli de altın ayı aldı. orhan pamuk da nobel aldı. diğer milliyetçileri de yazın isterseniz...................

hahhahah nmilliyetçimi aklını ekmek peynirle yemiş olmalısın

erdoğan gibiler ellerine Türk bayrağını mecburiyetten alırlar, para kaybedeceklerini bilmeseler pkk bayrağını da sallamaktan çekinmezler, yani tamemen duygusal$$$$

milliyetcilik yapmayin yahu :)
mustafa erdogan kurtdur ama turkiyede yasiyor turk bayragini cikarmis daha ne istiyorsunuz adamdan

dogrudur kurt halkini savunan bi insan..
elbette savunacak ne bekliyordunuz ben turk um demesini felan mi?
baska olmaz demi illa ben turk um diyecek kurt olursa serefsiz turk olursa helal olsun dersiniz
eh kapasite meselesi herkes anlayamaz...

Arkadaşlar

Arkadaşlar bu adamların ne oldukları malum eli iki kuruş para gören kürt milliyetçiliği yapıyor bakın gülben ergene ünlüler arasında fahişe diye tanımlanır ama parayı görünce hemen kürtçü oldu.
Ama nolursa olsun bu adamlar türk kültürünü orada temsil ediyorsa helal olsun keşke hepimiz işimizde bu kadar iyi olsakta ülkemizi temsil etsek

bu adamın pkk terör örgütü kamplarında gazeteci kisvesi ile yaptığı söyleşilerde yayımlansaydı keşke?

Alakaya madanoz bence bu durum.
Kimse o bayrağı hak etmeden biryerde dalgalandıramaz.Heleki erdoğanlar gibi insanlar tarafından asla .
Bu durumdan asla mutluluk duyamayız.Vatan haini eline şehit kanı deymiş bayrağı alıp ben vatanımı seviyorum gelsin paralar yapamaz.
Utanç verici bir durumu laf cambazlığı ile iyi yapmışlar bence.

yılmaz erdoğan ve abisinin hayatta Türk Milliyetçisi olduğunu düşnmem. bunu da düşünene Allah akıl versin.
bende Laz'ım. Artvin liyiz mohtiyiz.
ama kazım koyuncu, vlkan konak gibi herifleri sevmem dinlemem.
benim ülkemde Türk Bayrağından başka bayrağı kabul edip dalgalandırmaya ve o rejimi getirmeye çalışan herkes "Vatan Haini" dir.
bana sorduklarında ne milletsin diye. ben Türküm derim. Türkoğlu Türküm ben.
tek kimlik Türklüktür.

YA HEPSİN YA HİÇ,
YA TÜRKSÜN,
YA DA P!Ç!

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" VE TÜRK KALABİLENE

Milliyetçi,
Devletçi,
Cumhuriyetçi,
Laik,
Halkçı,
devrimci

Geri