Bir Sorum olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goktu

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir sorunum var, denetim masasında internet seçeneklerine girdiğimde neden genel kısmında Giriş Sayfası kısmı aktif değil orda giriş sayfam olarak kullanabilcem kendi sayfamı değiştiremiyorum,
ayrıca diğer bir sorum daha önce girmiş olduğum internet sayfalarında geçmişimi temizliyorum fakat bi site var adres cubuğuna ne yazarsam yazim o geliyo, yardımcı olursanız çok sevinirim, ayrıca siteniz mükemmel

Bunun için antispyware programları var onları deneyebilirsin. Ad-ware önerebilirim.
Manuel temizlemek istersen şöyle bir yol deneyebilirsin. Sırayla Başlat+Çalıştır+Enter+regedit yaz. Kayıt defteri açılacaktır. İşte orada Kayıt Defteri Düzenleyicisindeyken CTRL-F yaz. Açılan pencereye silmek istediğin sitenin ismini yaz. Bulunanları sil veya kendi bildiğin adresleri yaz. Her yazdığın adresten sonra F3 e bas ve tekrar arasın arama işlemi bitinceye kadar devam et en sonunda başka bişey bulunmazsa işlemi bitir. Bu işlemler tamamen başarlı olmayabilir. Bazı siteler silinse bile yeniden çıkabiliyor.
Ayrıca Kayıt defterini (registry) tam bilmiyorsan hiç girme derim. En temizi antispyware programı kullanman.

verdiğin bilgiler için teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri