bir sorum olcak lütfen ayrdım

Reaction score
0
daha önce 12 pkk sitesi hackhell tarafından hacklenmişti linki bilen varsa yollayabilir mi bende vardı ama şimdi acılmıoo lütfen link cok lazım ibreti alem olsun die herkese dağıtcam ayrıca hackleyen arkadaşlara cok teşekkür ederim yardımınızı bekliom

hackhell adına herhangi bir site hacklenmemiştir..

hackleyen kişiler belki hackhell adını kullanmış olabilirler ama bu sitenin yönetimi adına böyle bişey olmamıştır..

hackhell adına herhangi bir site hacklenmemiştir..

hackleyen kişiler belki hackhell adını kullanmış olabilirler ama bu sitenin yönetimi adına böyle bişey olmamıştır..

kardeş ben sitenin yönetimi adına haklenmiştir demedim ki ben hackhell adına hacklenmiştir dedim ben hackleyeni aramıyorum ben linki arıyorum bak eski linki vereyim sana sen sole ne olduğunu http://hackhell.com/showthread.php?t=276463 hackhellde yayınladığı için ole dedim özür hem kim hacklediyse helal olsun iyi iş yapmışlar

Ibret-i Alem Olsun Diye Site Arıyorsan Youtube A Gir Her Türlüsü Var

Ibret-i Alem Olsun Diye Site Arıyorsan Youtube A Gir Her Türlüsü Var

ewt kardeşim hepsi var ağızımı bozmak istemiyorum ama ATATÜRK e laf edebilecek kadar bile bilgi var bole sitelere girmem ben şimdiye kadar bir cok site gezdim hiç birinde ataya hakaret görmedim ayıp yha nasıl yönetiyorlar bu youtube yi hiç kimsenin atasına saygızılık olurmu yha insan sitesine atılan şeyleri kontrol eder olmaz bole şey ne güzel yasaklanmıştı youtube ama kalldırdılar sen uzak dur bole sitelerden kardeş

Geri