ChaMuR
Altın Üye
- Reaction score
- 0
günlerdir takip ediyorsunuzdur ergenekon davasını,darbe yapacaklardı iddasıyla bir çok kişi göz altına alındı,serbest bırakıldı,ölen oldu vs..
şimdi bu insanların çoğu yapamadıkları darbe için yargılanacaklar değil mi ?
benim kafama takılan ve sizlerin de fikrini almak istediğim sorun şu..
bundan önce darbe yapanlar,darbede görev alan askerler,güvenlik görevlileri .. neden yargılanmıyor peki,çünki bildiğim kadarıyla anayasa tarafından korunuyorlar,peki madem
hükümet bu kadar üstüne gidiyor bu olayların,anayasayı düzenleyip neden daha önce darbe yapmış insanlar cezalandırmıyor ?
neden bundan önceki darbelerde binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar cezasını çekmiyor ?
bu soru günlerdir kafama takılıyor sizlerin de fikir veya bilgilerini almak istedim bu konuda..
şimdi bu insanların çoğu yapamadıkları darbe için yargılanacaklar değil mi ?
benim kafama takılan ve sizlerin de fikrini almak istediğim sorun şu..
bundan önce darbe yapanlar,darbede görev alan askerler,güvenlik görevlileri .. neden yargılanmıyor peki,çünki bildiğim kadarıyla anayasa tarafından korunuyorlar,peki madem
hükümet bu kadar üstüne gidiyor bu olayların,anayasayı düzenleyip neden daha önce darbe yapmış insanlar cezalandırmıyor ?
neden bundan önceki darbelerde binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar cezasını çekmiyor ?
bu soru günlerdir kafama takılıyor sizlerin de fikir veya bilgilerini almak istedim bu konuda..