Bir Siyasetti Sanki [Dj iSmail Özel Şiirleri]

hellrider

New member
Reaction score
0
Bir Siyasetti sanki bizim aşkımız
Bombalar patlardı dünyanin bir ucunda
Ben sana koşardım
Kimi zaman yalan söylerdik bir birimize
Sanki bizimkisi aşk değilmiş gibi
Kimisi meçburiyetten kimisi zevkten
Ama bizim aşkımız hep siyaset gibiydi
Uzak ufuklarda bombalar patlardı
Ben sana koşardım
Sen Bana seni seviyorum derdin
Dünyanın bir ucunda kardeşim ölürdü
Aşk Bumuydu ki bumuydu aşk ?

Radyo AK Dj iSmail

Dostum seni ikinci kez uyardım ama beni kaile alan kim. Dostum birgün içinde yapılan paylaşımlar tek bir başlık altında yapılmalıdır. LÜTFEN BU KURALA UYMAYA ÇALIŞALIM... Saygılarımla, İyi forumlar......

Not: Şarkı Sözleri, bölüm sayfasında bir sabit başlık altında veriliyor.....

Dostum bende sana o zaman şöyle söyliyim bana bu uyariyi ilk defa söylüyorsun vede bu forum'a bir daha yazi yazmam merak etme bir daha efendi gibi pm atarsin efendi gibi uyarirsin merakli değilim başlik açmaya. Pm atsa idin açmazdim ki bu şiirlerin coğu tek şiirlerdir.Kiminle Muhatap Olduğuna ve Kime Nasıl Davranacağini Öğren!!! O Zaman her gün yeni bir başlik açmiyalim her konuyu tek başlikta topliyalim diye bana pm atarsin.....

hellrider' Alıntı:
Dostum bende sana o zaman şöyle söyliyim bana bu uyariyi ilk defa söylüyorsun vede bu forum'a bir daha yazi yazmam merak etme bir daha efendi gibi pm atarsin efendi gibi uyarirsin merakli değilim başlik açmaya. Pm atsa idin açmazdim ki bu şiirlerin coğu tek şiirlerdir.Kiminle Muhatap Olduğuna ve Kime Nasıl Davranacağini Öğren!!! O Zaman her gün yeni bir başlik açmiyalim her konuyu tek başlikta topliyalim diye bana pm atarsin.....

hellrider ilk önce şiir için teşekür ederiz....

yeni bi üyesin ve açtıgın konularda başımıcın tacısın yanlız bizim bu sabit başlıga açın falan dememiz yada aynı gün içinde yapılan paylaşımları tek başlık altında açın dememiz üyeler tarafından yanlış anlaşılıyor bir şiirini okunmadan kaybolması ii bişy deil ve şiir çok verildigi zaman bizde takip etmekte zorlanıyoruz burda tek sana söylemiyorum herkesin duyarlı olmasını bekliyorum....

ve paylaşımlarının devamını bekliyoruz bu işlerde küsmece olmaz tamammı kardeşim kal sağlıcakla...

hellrider' Alıntı:

Dostum özür dilerim seni kırmak istemedim en başta bunu söyliyeyim. Sadece bu uyarıyı sana hakikatten bi kere daha yapmıştım. Buna eminim tamam görmemiş olabilirsin sana pm atmak bana düşmez ben bu bölüm mod u değilim ki zaten böyle birşey yapmam halinde bana geri gelen mesajları istersen burda göstereyim hemen tehdit alıyorum. Paylaşımlarını devam ettirmeni isterim belki biraz sert bi şekilde söylemiş olabilirim ama az öncede söylediğim gibi bu tür şeyler çok olmaya başladı insan bi yerde çileden çıkıyor ve ayrıyetten dün akşam moralim çok bozuktu. Dostum senden bir kez daha özür diliyorum ve anlayışla karşılamanı bekliyorum. İyi forumlar...

Geri