Bir site yapayım dedim

smfb

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir site yapayım dedim ve sonunda çalıştığım müessesenin sitesini yaptım.Ama çoook aksaklıklar var.Bir arkadaş site taslağını hazırladı verdi saolsun bende üzerinde çalışarak birşeyler yaptım.Fakat bazı sorunlarım var.Yardımcı olursanız sevinirim....

1-) BUtonlara tıkladığımda sayfa yeni açılıyor (Ana sayfa üzerinde açılması gerekmezmi)öle yapmam için ne yapmam gerek?

2-) Banner yapımızda kullanacağım iyi bir prg varmı tr olsa çook sevinirim

3-) Hangi site daha kullanışlıdır (asp,html,java) ve site yaparken frontpage den başka kullanacağım tr tabalı bir prg varmı

4-) Bu işe yeni merak saldım kullanacağım prg ler nelerdir

5-) Hazır templatelerden şirket için kullanacağım bi tane örnek önerebilirmisiniz?yada script..

Yardımlarınızı bekliyorum...

reklama girermi bilmem ama ticari bir amaç yada benzer bir site olmadığı için yağtığım sitenin linkini yazsam ve eğer sakıncalı ise moderatör arkadaşlar yasaksa kaldırırlar dimi...sadece anlatmak istediklerimi anlatamadım göstereyim dedim...hatalıysam şimdiden affedin..:(

http://www.arti-pol.com

Bari yardım edeniniz yok bu siteye uygun bir hazır script veren bulunurmu başımın çaresine bakayım bari

ilginize tşk

ne yapalım bari yardım etmesenizde okuyosunuz konuyu :(

1-) BUtonlara tıkladığımda sayfa yeni açılıyor (Ana sayfa üzerinde açılması gerekmezmi)öle yapmam için ne yapmam gerek?
Cvp: Linkteki target="_blank" kodunu silerek aynı pencereden açılmasını sağlarsın

Cvp: Bannermaker pro , photoshop bu programlar işini rahatça görür

3-) Hangi site daha kullanışlıdır (asp,html,java) ve site yaparken frontpage den başka kullanacağım tr tabalı bir prg varmı
Cvp: yeni başladıysan html üzerindekini bilgini genişlet.Frontpage dışında sana dreamweawer programını önerebilirim

Cvp: grafik için photoshop gibi prg tasarım için webpage maker , front page vs..

5-) Hazır templatelerden şirket için kullanacağım bi tane örnek önerebilirmisiniz?yada script..
hackhellin Templates bölmünde oldukça geniş hazır site var

umarım yardımcı olmuşumdur

R.I.P' Alıntı:
Cvp: Linkteki target="_blank" kodunu silerek aynı pencereden açılmasını sağlarsın

Cvp: Bannermaker pro , photoshop bu programlar işini rahatça görür

Cvp: yeni başladıysan html üzerindekini bilgini genişlet.Frontpage dışında sana dreamweawer programını önerebilirim

Cvp: grafik için photoshop gibi prg tasarım için webpage maker , front page vs..

hackhellin Templates bölmünde oldukça geniş hazır site var

umarım yardımcı olmuşumdur

İlgine çook tşk ederim bilgilerin işime yaradı saol ama yanlış tamplate seçmişim ana sayfada ki resim kalmıyo :(

Geri