Bir sevgili nasıl Fenerli yapılır(18+)

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Bir sevgili nasıl Fenerli yapılır(18+) [Original]

Kadının biri Doktora gitmiş, Dr. bey kocam benimle hiç ilgilenmiyor demiş.
Dr. da kocan ne iş yapar diye sormuş.
Kadında kocam Fanatik FENERBAHÇELİ maçlara gider demiş.
Dr. kadına sen ozaman sarı kırmızı pijama al yatakta onu giyin yat demiş.
Kadın hemen gidip sarı kırmızılı pijamayı almış. Gece giyinip kocasının yanına yatmış. Bizimki bi bakmış hemen çullanmış kadının haşatını çıkarmış.
Hergün aynı muamele kadın usanmış. Tekrar doktora gitmiş, Dr.Bey sarı kırmızı pijamayı giydiğimden beri kocam hiç üstümden inmiyor mahfoldum demiş.
Dr. da o zaman sarı lacivert pijama giyin demiş. Kadın hemen sarı lacivert pijama almış gece giyinip yatmış.
Bizimki bi bakmış Sarı Lacivert rengi görünce gülerek hanımına demiş ki
Bak biz adamı böyle s.ke s.ke FENERBAHÇELİ yaparız demiş.

işte orjinal olanı da gerçekçi olanı da bu :D

ne hikmetse temel yada fadime bir gün diye başlayan bu fıkra GalataSaray Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları tarafından Adamın biri yada kadının biri olarak değiştirilmekte ve hiçbir şekilde aslı gibi olamamakta

üff :D hemende fb versiyonu yapmısınız taklitcilgin bu kadarı yani :D

zaten bunun orjinali buydu kopya çekenler taklit yapan sizsiniz komik duruma düşüyosunuz ilk defa gazete de yayınlandı zaten bunun orjinal versiyonu bu hem cahilsiniz haberiniz yok hemde böyle taklit diyosunuz bilmiyosun bari konuşma

kopyacı dolu site

kopyacı sizsiniz site degil hem de bi okadar da cahilsiniz fıkranın ilk hali buydu zaten bu siteye kopyacılık yapıp tam tersini 6s li biri getirdi zaten bu hali gerçekçi ve komik sizin kopya çekip yaptıgınız saçma ve çalıntı olandı bilmeden konuşma

:) güzel olmuşta esınlenerek kolpalanmış dıyelım
birde şu var bu bir marş aslında beşiktaşlıların marşi
bir sevgilim olsa saçları sarı olsa fenerbahceli olsa ;
bir ..sam aslan olsa (galatasaraya göre yaptım marşı... :)

eheuehue Güzelmiş elıne saglıq..

herkes kendine göre uyarlıyo

he he he onun tersini biliyom ben anlatıyımmı?

Geri