Bir sefercik de bize seyrettirseniz!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bir sefercik de bize seyrettirseniz!

Askerin işi ne?
Ülke topraklarını savunmak. Bunun için daha lise seviyesinden itibaren eğitiliyorlar. Özel imkanlara sahip oluyorlar..
Silahlı mücadelenin uzmanı onlar..
Ama bir bakıyorsunuz, bir terör örgütü, tek işi “silahlı müdafaa” olan askerlere büyük zararlar verebilmiş!
Tek atışlı bir saldırı olur, “İnsan gücü, her şeyi düşünemez. Her tedbiri alamazsınız. Mutlaka bir açık nokta kalır. Bir anlık iş. İnsan olan her yerde, ihmal de olabilir. Önemli olan, hatadan ders almak, hatanın uzun süreli olmaması” diyerek, belki mazeret üretilebilinir.
Bir yere bomba bırakılır, “Her yeri, her saat gözetleyemeyiz ki. Adam haince bırakıp kaçmış. Ne yapılabilinir ki? Uyanık olunsun ama, her bırakılan bombanın da tesbiti mümkün değil ki!” denilebilir..
Ama dün Genelkurmay’ın açıkladığı Aktütün baskınının bir izahını yapacak kimse var mı acaba?
Tek işi vatan topraklarını korumak olan askerle, bir terör örgütü mensupları, böyle 3-4 saat süren sıcak bir çatışma içinde nasıl olabilir?
Sonrasında da olayın üzerinden 35 saati aşkın süre geçtiği halde, 350 kişi olduğu iddia edilen terörist grubun; hâlâ takip edildiği bilgisi ile yetinmemiz nasıl istenir?
Elimizde hava güçleri var.
Onların yok..
İstediğin yerden, kendini hiç gizlemeden istediğin gibi gitme imkanın var. Onların yok.
Vuracak ve kaçacaklar. Başka çareleri yok.
Ama senin imkanların, onlardan kat kat fazla..
Yine de, böyle uzun süreli çatışmalar yaşanıyorsa, ciddi ciddi yanlışlar içinde olduğumuz açık değil midir?
Bir sene önce, Dağlıca baskını yaşandığında, gelişmeleri gördük.. Daha doğrusu göremedik. Ne olmuştu Dağlıca’da, bugün dahi tam olarak aydınlığa kavuşturulmuş değil. Bir yandan askeri mahkeme yasak koydu, bir yandan Genelkurmay!..
Olay ne idi, nasıl oldu, kimlerin ihmali vardı, kimlere ceza verildi belli değil..
Şimdi bir başka baskın..
Yine muammalarla dolu bir terör örgütü saldırısı..
Oysa teknik imkanlar bu kadar gelişmişken, olaylar şeffaf şekilde halka niçin yansıtılmıyor?
Önceki Genelkurmay Başkanı da dememiş miydi, “Artık PKK kampları, BBG evi gibi” diye..
“Herhangi bir olay yaşanmadan, PKK kamplarını bize izlettirin” demiyoruz.
Ama, şu baskından hemen sonrasında, kim nereden kaçıyor, askerlerimiz kimi nereden kovalıyor görebileceğimiz bir görüntü kaydını halka izlettiremez misiniz?
“Buradaki coğrafi şartlar çok ağır” demekle iş bitmiyor!
Bir görelim bakalım, adamlar 4 kilometreyi ağır silahlarla nasıl geçiyorlar?
Nasıl kaçıyorlar?
Yoksa kaçmıyorlar mı?
Onların da hava güçleri mi var?
Atlıyorlar helikopterlere, vın mı yapıyorlar?
Kimlerden destek alıyorlar?
Olayların failleri gerçekten PKK’lılar mı?
Yoksa müttefik bildiğimiz yabancı devletlerin elemanları mı işin içinde?
Bizim askerlerimiz ne yapıyorlar? Hangi yanlışı yapıyorlar? Veya yanlışı kim yapıyor, ceremesini kim çekiyor?
Evet, Genelkurmay bir açıklama yapmalı, Kandil’deki kampları izleyebiliyorsunuz da, Cuma günü öğle saatlerinde yapılan baskının sonrasında, üzerinden 30 saat geçtiği halde, Aktütün’ün çevresini hâlâ izleyemiyor musunuz?
Yoksa tüm bunlar; başkalarının sunduğu imkanlarla, meydana çıkmanın vahim sonuçları mı?
Adamlar işlerine geldiğinde destek veriyor, işlerine gelmediğinde köstek mi oluyorlar?
Aksi nasıl mümkün olabilir?
Göğüs göğüse mücadeleden, 350 terörist nasıl kaçar gider?
Açıklayın sayın komutan, bize olmasa da, akreditelere açıklayın!

http://www.habervaktim.com/yazar/7702/bir_sefercik_de_bize_seyrettirseniz.html

ABD izlettirirse izlersin:) abd nin istihbaratıyla iş yaparsan kılavuzun karga olur demektir.kafana çuval geçirten bir ülkeden istihbarat almak ne kadar saçma bişey ya...ordu da hükümette zaaf üstü zaaf içinde..

ABD izlettirirse izlersin:) abd nin istihbaratıyla iş yaparsan kılavuzun karga olur demektir.kafana çuval geçirten bir ülkeden istihbarat almak ne kadar saçma bişey ya...ordu da hükümette zaaf üstü zaaf içinde..

doğru söylüyorsunda ordu hükümetin meclisin emrinde iş yapmıyormu . nisanda tezkere istedi ordu hükümet vermediği için biz vurcakken onlar geldi bizi vurdu .

habervaktimdeki özürlüler nedense bu konuya değinmiyor . dün erdal sarızeybeği dinliyorum . adam diyor ki tüm bilgiler mgk ya yani başbakana sunuluyor . nisanda olduğu gibi teröristler ırakta opersyan yapılması gerekiyor deniliyor . ama basımızdaki basiretsiz yöneticiler gereken tezkereyi dağlıcaki şehitlerden sonra ve condolize rıce den emir aldıktan sonra verdiği için gereken şey zamanında yapılmıyor yapılması için orduya yetki zamanında verilmiyor .hep onun acısını çekiyoruz . ordununda eksik olduğu noktalar olabilir ama ordu bunları hükümet gibi bilerek yapmıyor en azından

irtica konusunda hükümet falan dinlemiyordu hani eline jopu aldımı milleti hizaya sokmasını biliyordunuz,şimdi kalkmış mgk da baskın için izin tezkere istenmişte vermemişte falanda filanda..kim yer bunları yav. çocukmuyuz biz,sen baskını içerde yiyorsun bırak dışarısını kuzeyini güneyini,,adam eşekle katırla inmiş senin tepene binmiş,adamın 4 saatte aldığı yolu senin hava komutanının uçağı 3 dakikada daha içerdeyken tepesine binmeliydi..ırakın içinde girmeyi bırak kendi içindeyken sen nerdeydin demezlermi adama..izinmiş güldürmeyin adamı,savunmanın iznmimi olurmuş..sen saldırıyamı geçtinki..bize tatbikat görüntüsü izlettirmekten bıkmadınızmı..

irtica konusunda da jopu eline yasa sayesinde alıyor .demekki bir yasa irtica durumunda jopu al birilerine geçir diyor orduya .

baskını ırak sınırından yiyorsun . ateş ıraktan açılıyor . daha dünyadan haberiniz yok sizin . gelmişsiniz burda ordu düşmanlığı yapıyorsunuz .

aynı tayyip aydın doğan meselesinde tayyinin pisliğini aydın doğana saldırarak kapamaya çalıştığınız gibi şimdide akp nin terörü meşrulaştırmasını orduya saldırarak kapamaya çalışıyorsunuz .

orduya gereken hak zamanında büyükanıt istediğinde neden verilmemiş arkadaşım .

dağlıca baskınında tayyip çıkıp sözün bittiği yerdeyiz demedimi hemen ertesi gün . e peki neden hemen ertesi gün vermedi tezkereyi . neden haftalarca bushtan condolize rıce den emir bekledi . neden bunlardan bahsetmiyorsunuz yoksa yalanlarınız ortaya çıkacak diyemi

böyle bir baskının faturasını bile hükümete kesmekten utanmıyorsunuz.

baskının faturası kime ait gör bakalım . ama gözlerini aç ok mi ?

AKP İktidarı Sürecinde:

● Güneydoğuda olağanüstü hal kaldırıldı. (30.11.2002)

● Bölücülere göz açtırmayan özel harekât birlikleri bölgeden uzaklaştırıldı.

● Birleşmiş Milletler Sosyal, Siyasal ve Medeni Haklar Sözleşmesi (İkiz Yasalar, halkların kendi geleceğini kendilerinin tayini) TBMM'de onaylandı. (04.06.2003)

● Terörle mücadele yasasının 8. maddesi kaldırıldı ve "bölücü propaganda" serbest hale getirildi. (19.07.2003)

● Eve dönüş yasası ile topluma kazandırma adı altında PKK'lılar affedildi ve dağa salındı. (29.07.2003)

● Bölücü DEP milletvekillerinin cezaları kaldırıldı, sokağa salındı. (09.06.2004)

● Bölücü milletvekilleri Abdullah Gül ve Bülent Arınç tarafından konutta ağırlandı. (11.06.2004)

● Başbakanın Diyarbakır'da 'alt üst kimlik' ve "terör sorunu yok kürt sorunu var" sözleri PKK'ya cesaret ve ümit verdi. (12.08.2005)

● 6. AB Uyum Paketinde İmar Yasası değiştirilerek apartman kiliselerinin yolu açıldı. Güneydoğu'da hızla çoğalan kiliselerin teröre destekleri yakından biliniyor.

● Medyada bölücü yayınların önü açıldı. Anadilde yayın başladı. (23.03.2006)

● Başbakan Erdoğan, kendisine "Artık şehit cenazesi istemiyoruz" diye bağıran vatandaşlara "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" diye yanıtladı. (04.09.2006 - Hürriyet)

● Eşkıyaya haddini bildirmek isteyen Türk Silahlı Kuvvetlerine "öfkeyle kalkan zararla oturur" denildi. (16.04.2007)

● AKP hükümeti döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölücü peşmerge bozuntuları tarafından tehdit edilen bir ülke haline geldi. (03.07.2007)

● Türk Ceza Kanunu değiştirilerek güvenlik kuvvetlerinin terör bölgesindeki etkin gücünün zaafa uğratılarak elinin kolunun bağlanması sağlandı.

● AİHM bir temyiz makamı gibi değerlendirildi ve AKP iktidarı bölücülerle ilgili bu kararlara dik bir duruş sergileyemedi.

● Bölgedeki Belediye Başkanlarının her fırsatta Türk Milletinin birliğine karşı eylem ve söylemlerde bulunmasına rağmen mevcut İçişleri Bakanı ve Başbakan bunlara göz yumdu.

● Belediye Başkanları teröristlere ve onların örgütüne doğrudan destek verdi (Ambulans, cenaze aracı, kürtçe dilin resmileştirilmesi kararları ve cenaze törenlerinin düzenlenmesi).

● Teröre yataklık ve yardım etmek suç olmaktan çıkartıldı.

● Şehitlerimize kelle, bölücübaşına Sayın ifadesinin Başbakan tarafından kullanılmış olması,

● Türk halkının 36 etnik gruptan oluştuğunun Başbakan tarafından ifade edilmesi,

● Avrupa Birliğinin ilerleme ve Türkiye raporlarında etnik ve dini azınlık yaratma, kürtçenin resmi dil olması ve bölücülerin sokağa salınması gibi kararlarında AKP iktidarının zafiyet içinde davranması.

Hükümetin küresel güçlere yakın durması, ne pahasına olursa olsun, AB'ye gireceğiz yaklaşımı ve AB'nin baştan beri bölücü teröre açıkça destek vermesi, AKP iktidarının da adeta teşvik edercesine AB raporlarına teslimiyeti terörü bugünkü boyutlara taşımıştır.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/491044-eserinizle-ovunun.html

ikide bir ülkücülükte beyanda bulunma . senin bu akp hükümetin sayesinde terör meşrulaşmış .istenen tezkereler bushtan izin alındıktan sonra veriliyor . sen hala utanmadan orduya suç atıyorsun.bu ne eziklikdir böyle .

senin gibi hain akp yi savuncağıma gider kemalistlerle birlikte olurum .ben öncelikle kör değilim sizler gibi . asıl çelişkili insan sensin . vakitin yazarları gibi suç atılan müslümansa suçlu olsa bile müslümandan yana olurum demeniz zaten sizin ne karakterde bir insan olduğunuzu gösteriyor .

madde madde dökmüşsün emrah kardeş ama ben bişey görmedim ,bu saydkların suç unsuru ise alın tayyibi içeri asın ipe götürün hakkı neyse verin ..ama ben zaten yazmış olduğum şeylerin ardından sadece dedimki bu hükümetinde zaafıysa askerinde zaafıysa hesap sorulsun dedim.neden savunmaya geçiyorsun..desene hata yada ihmal yada işbilmezlik varsa babamda olsa hesap sorun desene çok dürüstsen. bak ben diyorum senden duyamıyorum, eziklik koministle kemalistle aynı safın adamı olmakmı yoksa ülkücülüğün sentezini yeniden türk-islam olarak değilde-kemalist şamanist-kominist bir sentezdenmi besliyorsun benim merak ettiğim bu..yoksa bana ne senin ne düşündüğün..yeni bir akımmı başlattınız bilelimde ülkücül olanlar cedelleşsin seninle.benim böyle bir derdim yok çünkü..karakter mevzuu ayrı birşey..ona bulaşma istersen altında kalacağın laflar olmasın.

madde madde dökmüşsün emrah kardeş ama ben bişey görmedim ,bu saydkların suç unsuru ise alın tayyibi içeri asın ipe götürün hakkı neyse verin ..ama ben zaten yazmış olduğum şeylerin ardından sadece dedimki bu hükümetinde zaafıysa askerinde zaafıysa hesap sorulsun dedim.neden savunmaya geçiyorsun..desene hata yada ihmal yada işbilmezlik varsa babamda olsa hesap sorun desene çok dürüstsen. bak ben diyorum senden duyamıyorum, eziklik koministle kemalistle aynı safın adamı olmakmı yoksa ülkücülüğün sentezini yeniden türk-islam olarak değilde-kemalist şamanist-kominist bir sentezdenmi besliyorsun benim merak ettiğim bu..yoksa bana ne senin ne düşündüğün..yeni bir akımmı başlattınız bilelimde ülkücül olanlar cedelleşsin seninle.benim böyle bir derdim yok çünkü..karakter mevzuu ayrı birşey..ona bulaşma istersen altında kalacağın laflar olmasın.

işte o gördüğüm maddeleri beyninize kazısanız yorum yaparken akp nin ilk faktör olduğunu unutmasanız zaten sorun yaşamıcaz . siz akp yi unutuyorsunuz .terörü akp bu hale getirdi diyemiyorsunuz . o maddelere iyi bak basit şeylermi sence onlar . peki onlar olmadı mı yada yalanmı . bu kadar pisliği akp yaparken bisey demezsiniz ondan sonra buna bağlı terör hortlayınca vay efendim paşa ne arıyor golf te .akp nin hiç birşeyini görmeyin izinde iken (ki istediğini yapar buna kimse karışamaz) golf oynayan paşayı görün . ayrıca adm haberi aldığı gün akşamı görevine dönmüşken . ayrıca birinci sorumluluk onda değilken .

tayyibi alın içeri demişsin . öle kolay değil .minareyi çalan tayyip kılıfınada uydurmasını biliyor . daha doğrusu dünyanın en iyi yahudi ve cia örgütleri arkasında olduğu için işini güzel yürütüyor .

ülkücülük ne demektir biliyormusun loopused .

önve vatan demektir ülkücülük .

vatansız bir köpek olursan dinini de yaşayamazsın .bu bilinen bir gerçek

o yüzden vatan noktasında şahsen ben kemalistlede birleşirim solcuylada . yeterki şerefsiz satılık yobaz bir sözde dinci ve birilerinin köpekliğini yapan bir kominist olmasın .allah rızasını güden ama inancını papaya satmayan müslümanlarlada vatan noktasında birleşirim .

80 öncesi ve sonrası ne gördün bilmiyorum ama bildiğim bir şey var oda şu . karsımda 5 yasında bir çocuk olsaydı daha mantıklı konusurdu herhalde

tehdidi asıl sen yapıyorsun ve yasının büyük olmasına rağmen seviyenin düşük olduğu kamuoyunca malumdur . ne olmus öncüye vatansevere . bana ne be kardeşim başkasından . sanane baskasından . ben kendime bakarım sende kendine bak .

siyonistler nasıl yaşadılar ama onuda söyle bakalım . hitler hepsini sabun yapıcaktı . sen neden bahsediyorsun .yahudilerin ne sıkıntı ve köpekliklerle buralara geldiğini bilmiyorsan öğren . hitlerin elinde yada baska yerlerde neler çekmişler git bi öğren ondan sonra devam ederiz .

atalarımızdan aldığımız toprakları gene atamız mustafa kemalden devraldık . islamın en güzel yaşanan ülke olmasını sağlayan bu ülke sistemine sahip çıkıcaz . türkiye laiktir laik kalacak . yobazların şeyhlerin ülkesi olmıcaz .

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." ATATÜRK

ben islamsız vatan olmalımı dedim . elinde malzeme yoksa söylicek söz yoksa anca böyle sözleri çarpıtarak kendini mutlu edersin loopused

Bu toprağa nice canlar verildi,
Haindir ülkemi satan diyorum,
Zalimler ordusu yere serildi,
Önce vatan sonra vatan diyorum.

Toprağını sürdüm ekini biçtim,
Ekmeğini yedim suyunu içtim,
Asker olmak için sıraya geçtim,

Bir elimde silah birinde kuran,
Geldi diyorlar bak şehitlik sıran,
Babam bile olsa karşımda duran,

Gözümü kırparda durursam beri,
Korkarda bir adım atarsam geri,
Kalbime saplayın tüm süngüleri,

Mehmetçik sınırda nöbet tutuyor,
Bütün sevdikleri rahat yatıyor,
Kalbi vatan vatan diye atıyor,

Ağlamasın anam ağlamasın yar,
Vatan için ölmek olurmu hiç ar,
Size ahirette şefaatim var,

ozan arif

Rehber Kuran Hedef Turan Yetİm Garİ Ne Oluo :)

uslubunuzu bozmamanız konusunda her seferınde ve her konu altından soylemem mı gerekıyor acaba?
su tartısmanızda uslup dıye bırsey pek barındırmamıssınız.
konu ıle ılgılı bır kac cumle konusmussunuz gerısı ıkılı polemıkten oteye gıtmıyor.
lutfen kullandıgınız kelımelere cekı duzen gosterın aksı takdır ceza alacaksınız.
ve konunun gıdısatı bu sekılde olacaksa konuyu kapatmak zorunda kalırım.

bu baslık altından yapılacak ilk ve son uyarıdır.

irtica konusunda hükümet falan dinlemiyordu hani eline jopu aldımı milleti hizaya sokmasını biliyordunuz,şimdi kalkmış mgk da baskın için izin tezkere istenmişte vermemişte falanda filanda..kim yer bunları yav. çocukmuyuz biz,sen baskını içerde yiyorsun bırak dışarısını kuzeyini güneyini,,adam eşekle katırla inmiş senin tepene binmiş,adamın 4 saatte aldığı yolu senin hava komutanının uçağı 3 dakikada daha içerdeyken tepesine binmeliydi..ırakın içinde girmeyi bırak kendi içindeyken sen nerdeydin demezlermi adama..izinmiş güldürmeyin adamı,savunmanın iznmimi olurmuş..sen saldırıyamı geçtinki..bize tatbikat görüntüsü izlettirmekten bıkmadınızmı..

yahu kardeşim dikkat ediyorum gözle görülür bir ordu düşmanlığı var sende ne alıp vemediğin var mehmetçikle anlamıyorumki şu an Başbakanlık koltuğunda oturan şahıs 31 ayrı yerde Amerika'nın B.O.P. eşbaşkanı olduğunu söyledi ona hiç laf söylemiyorsun adam satmadık kurum bırakmadı Türkiyeyi satılığa çıkardı yedi sülalesini zengin etti yolsuzluklar diz boyu ama yok onlara laf yok varsa yoksa ordu bak sana bir tavsiye Türk Ordusundan vaz geçtiğin anda Amerikan Ordusunun kucağına oturursun ona göre sonra inim inim inlersin ona göre en yakın örneği komşumuz Irak Iraklı kadınlar hapishanelerin pencersinden Direnişçilere yalvarıyorlar niye biliyormusun Allahınızın aşkına vurun öldürün bizi Karnımızda Amerikan askerlerinin piçlerini taşıyoruz diye sen şimdi aklınca aykırı olduğunu,muhalefet olduğunu düşünebilirsin hatta bunun kendine bir çekicilik kattığını da düşünebilirsin fakat forumda okuduğum çoğu yazından çıkardığım sonuç Sam amcanın kucağına oturmuşsun oradan Türk ordusuna sopa gösteriyorsun ama gün gelir kırarlar o sopayı merak etme sen bu millet sen ve senin gibileri çok silkeledi şimdi hepsi tarihin çüp sepetinde yerlerini aldı aklını başına topla bu yoldan vazgeç sonra çok üzülürsün kal sağlıcakla

yürü be emrah kim tutar seniii
benim lisanım yetmedi anlatmaya ama sen benden daha sabırlı çıktın durmak yok anlatmaya devammm

yahu kardeşim dikkat ediyorum gözle görülür bir ordu düşmanlığı var sende ne alıp vemediğin var mehmetçikle anlamıyorumki şu an Başbakanlık koltuğunda oturan şahıs 31 ayrı yerde Amerika'nın B.O.P. eşbaşkanı olduğunu söyledi ona hiç laf söylemiyorsun adam satmadık kurum bırakmadı Türkiyeyi satılığa çıkardı yedi sülalesini zengin etti yolsuzluklar diz boyu ama yok onlara laf yok varsa yoksa ordu bak sana bir tavsiye Türk Ordusundan vaz geçtiğin anda Amerikan Ordusunun kucağına oturursun ona göre sonra inim inim inlersin ona göre en yakın örneği komşumuz Irak Iraklı kadınlar hapishanelerin pencersinden Direnişçilere yalvarıyorlar niye biliyormusun Allahınızın aşkına vurun öldürün bizi Karnımızda Amerikan askerlerinin piçlerini taşıyoruz diye sen şimdi aklınca aykırı olduğunu,muhalefet olduğunu düşünebilirsin hatta bunun kendine bir çekicilik kattığını da düşünebilirsin fakat forumda okuduğum çoğu yazından çıkardığım sonuç Sam amcanın kucağına oturmuşsun oradan Türk ordusuna sopa gösteriyorsun ama gün gelir kırarlar o sopayı merak etme sen bu millet sen ve senin gibileri çok silkeledi şimdi hepsi tarihin çüp sepetinde yerlerini aldı aklını başına topla bu yoldan vazgeç sonra çok üzülürsün kal sağlıcakla

Kim kimin kucağına oturuyor bilemedim,,o ağzını bana bozacağına git kafasına çuval geçirilen paşanın apoletine sor bakalım hesabını görmek için ne yapmış,,ayrıca abd uşaklığı benim işim değil ama aynı istihbaratı paylaşan ordumuz ve paşalarımız...hatta modernize ettiğimiz harp sanayimiz nerede diye git onlara sor ki kılavuzu abd olan onlar ,ben değilim,,,okmi yeni üye....sataştığın yer yanlış, aykırılık için sanalı seçmem reeldede böyleyim ,savcın varsa suç duyurusnda bulun ..

Kim kimin kucağına oturuyor bilemedim,,o ağzını bana bozacağına git kafasına çuval geçirilen paşanın apoletine sor bakalım hesabını görmek için ne yapmış,,ayrıca abd uşaklığı benim işim değil ama aynı istihbaratı paylaşan ordumuz ve paşalarımız...hatta modernize ettiğimiz harp sanayimiz nerede diye git onlara sor ki kılavuzu abd olan onlar ,ben değilim,,,okmi yeni üye....sataştığın yer yanlış, aykırılık için sanalı seçmem reeldede böyleyim ,savcın varsa suç duyurusnda bulun ..[/Q

birincisi ben sana karşı ağzımı bozmadım sadece içine bulunduğun durumu sana göstemenin en iyi yolunu buldum ikincsi şu çuval olayı o zamanın genel kurmay başkanı hatırlarsan Tayyip ERDOĞAN'IN asker hali olan Hilmi ÖZKÖK 'tü hani şu sizin tayyibin en iyi anlaştığı asker yani bir laf ediyorsunda sonunu hiç düşünmüyorsun tayyip erdoğan-himi özkök dönemi Türkiyenin utanç dönemidir ama akp liler bayılıyordu hilmi özkök'e Avrupa standartlarıda asker diyordunuz ya şimdi mi tukaka oldu ayrıca abd uşaklığı benim işim değil demişsin bak sen her yazında Orduya çatacaksın ,abd nin atadığı hükümete laf ettirmiceksin ,Zekeriya ÖZ gibi hukuk skandalı için cesur savcı dürüst savcı diyeceksin okuduğum çoğu yazında din olgusunu konu ediceksin türbandan ahkam kesiceksın ama mantar gibi çoğalan apartman kiliselere gıkını çıkartmıyacaksın sonrada amerikan uşağı değilim diyeceksin ha hey yavrum hey Amerika nın senden haberi olsaydı seni özel kalem müdürü yapardı be durmak yok yalamaya devam

Geri