Allah'a çok şükür çok büyük bi sınavı atlattım. İyi bir derece ile.. Üniversiteye gideceğim inşallah ve elimde bir sürü kitap dergi test deneme sınavı ve daha da değerlisi tam bir yıldır yapamadığım ve bu soru çok güzel diye ayırdığım binlerce soruyu biriktirdim.yaprak test oluşturdum(hocalar çok takdir etti onları. hatta isteyenler oldu. derslerde bu soruları çözdüler) 3 yıldır her yazılı için ders notu oluşturdum.bunları sakladım.. özellikle biyoloji ve fizikten harika notlarım var.. her dersten de konu anlatımlı , soru bankaları, deneme sınavları , çalışma kitapçıkları var.
her dersten derlediğim özel ders notları var ve bunlardan da bi kitap oluşturduk. her dersten özel ders notu var. konu konu düşünebiliyormusunuz..
benim derdim bu işte..
bu kadar döküman benim hiç bir işime yaramıyor...
işine yarayacak maddi durumu yetersiz arkadaşlar vardır çevrenizde.. onların işine yarar.. benim elimin altında bu kadar geniş bi arşiv varken onların çürümesini beklemek bana dert oldu..
bana yardım edin.
bana ulaşın : turkslam@hotmail
her dersten derlediğim özel ders notları var ve bunlardan da bi kitap oluşturduk. her dersten özel ders notu var. konu konu düşünebiliyormusunuz..
benim derdim bu işte..
bu kadar döküman benim hiç bir işime yaramıyor...
işine yarayacak maddi durumu yetersiz arkadaşlar vardır çevrenizde.. onların işine yarar.. benim elimin altında bu kadar geniş bi arşiv varken onların çürümesini beklemek bana dert oldu..
bana yardım edin.
bana ulaşın : turkslam@hotmail