bir rep to rep'çinin inanılmaz itirafları

PisiPc

New member
Reaction score
0
-Merhaba rep to repçi, ilk önce bu örgüte ne zaman ve nasıl katıldığınızı anlatır mısın?
- Örgüte geçen sene yazın katıldım. foruma üyeliğimin ilk zamanlarıydı. Bir konu açmıştım, çok genç ve tecrübesizdim. Heyecanla açılan konuma ilgi bekliyor, gelecek repleri hayal ettikçe heyecanım artarak devam ediyordu.
Ama zaman geçtikçe, bırakın bana rep vermeyi, insanlar konuya yorum bile yazmıyorlardı. Konuya bakan yüzlerce insan bir teşekkürü çok görüyorlardı.
-Ve siz de bu örgüte katılmaya karar verdiniz.
-Hemen olmadı aslında, belki açtığım konu yeteri kadar ilgi çekici değildir diye düşündüm, bir kaç konu daha açtım, ama
sonuç maalasef hep aynıydı.
-Örgütle tanışman nasıl oldu?
-Bir üyenin imzasında farkettim rep to rep yazısını,bir kereden bir şey olmaz nasılsa, hem kimse de bilmeyecek diyerek
terazisine tıkladım. Ama bu aleme girenin, bir daha çıkamıyacağını bilmiyordum.
Günler günleri, teraziler terazileri kovaladı, hiç konu açmadan rep puanı yüksek, sözü geçen ve sevilen birisi olmuştum.
-İmzalarda rep to rep yazılması yasaklandı, sıkıyönetim ilan edildi sonradan, eylemlerinize nasıl devam
ettiniz peki?
-Örgütün içinde olanlar birbirini tanıyor, görüşmesek de herkes birbirinin kod adını, yani nickini biliyor. Çok zor olmadı.
-Örgüte kurbanları nasıl düşürüyorsunuz?
-Vaatlerde bulunuyoruz. Konu açmakla o kadar repi kazanmanın hayal olduğunu, ama örgüte girerse kısa yoldan yükseleceğini,
iyi yerlere gelebileceğini söylüyoruz. Rastgele kişilere de, rastgele konulardan rep verip, rep to rep yapmasını istiyoruz, kabul eden kendisi bu batağa sürükleniyor.
-Örgütte bayan elemanlar olduğu da söyleniyor.
-Aslında bayanların, özellikle kod adlarında bayan oldukları belli olanların, rep to rep'e pek ihtiyacı yok. Bayan olarak konu açınca zaten, çoğu erkek üye konuya yorum yazmak için, veya rep vermek sıraya geçiyorlar. Bu yüzden
onları kandırmak daha zor oluyor.
-Örgütün önde gelenleri kim peki? Bize bir kaç isim verebilir misin?
-İsim verirsem sen de yanarsın ama,
-Haklısın, verme. Son olarak, gençlere bir tavsiyen olacak mı?
-Evet, benim bu Forum daki gençlere çok önemli bir tavsiyem var. Rep'i hak edenlere verin, konu açanlarla ilgilenin,
kimseden bir yorumu esirgemeyin. Emeğe saygı arttıkça, saygısızlık azalır.
-Sen yakalandıktan sonra Forum'dan süresiz olarak uzaklaştırıldın. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
-Muğla/Milas taraflarında, babaannemin bir çiftliği var, oraya taşınıp, bağ bahçe işleriyle uğraşmayı düşünüyorum

DİKKAT:REP TO REP E MİZAHİ BİR YAKLAŞIMDIR.GERÇEKLİK PAYI KESİNLİKLE YOKTUR.

Geri