Bir program hakkında yardımcı olurmusunuz

mahsun1

New member
Reaction score
0
arkadaslar öncelikle yeni üye oldum.programlama dili bilmiyorum c++ filan karıstırdım ama yapamadım.
knight online oynuyorum. bir tane koxp cıkardılar sonra bu üyelik sistemiyle calısmaya basladı.forumdan biri programın kaynak kodlarına ulasıp kendine üyelik açtıgını söyledi.rica etsem biriniz banada yardımcı olurmusunuz.:crying:
üyelik açan kişi yeni yeni öğrenmeye basladıgını söylüyor koruma sistemi felan yokmus.

Arkadaşım sen çevrendekilerin söylediklerine bakma, tam olarak söyledğin sistemin nasıl işlediğini bilmiyorum. Ama o yaptım dediği şey kolay birşey değil.Hele ki yeni yeni öğrenen biryse büyüklenmek için söylemiştir. Ona diyeceğin tek şey , " iyi de kardeşim kaynak koduyla ne alaka ? Veriler programın kaynak kodlarının arasında mı tutuluyor ? " de , gönder .İnanma böyle şeylere de , ha programlamaya başlıyacağım dersen yardımcı oluruz elimizden geldiğince iyi günler :)

abi program şöyle işliyor şimdi bunun clienti var ordan baslıyosun oyuna oyun yüklendiği anda şifre istiyor kullanıcı adı fln.Adam aynı şu yorumu yapmıs:

-yanlız dostum yanlıs anlama ama ben bu işlere yeni basladim kursa gidiyorum su an SQL goruyoruz sen programina güvenlik dosyasi atamamissinki cok rahatlikla programin kaynak kodlarina ulasabiliyorum güzel algoritma ile kurulmus program ama mantıgı öle algoritma olusturdunmu bilemem mantık odur Orianted Object Programing neyse kendime kullanici adi actim teşekkürler şimdiden

nette arıyorum crackleme felan bakıyorumda ollydbg filan şifre girerken yanlıs şifre diyen uyarı bulamadım bir türlü.:S

yani en azından şöyle bişi yapamazmısın orda şifre isterken o bölümü atlatsak yani ne yazarsak yazalım okey desin?

Şuan Usko koxp olması lazım? ( Ücretsiz )

diğer koxplardan daha iyi gerek atack hızı gerek nadir dc

eger yardımcı olcaksanız sabah link atarım bi bakın.

Geri