Bir program bir daha paylaşılamaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WilliamWallace

New member
Reaction score
0
Merhabalar,bu forum ilk açıldığında üye olmuştum.Forum kurucularından nickimi tanıyan elbet çıkacaktır.Herneyse konuya gelelim,
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=3171269&posted=1#post3171269
Bu başlığı incelerseniz sorunun nasıl ve kim tarafından kaynaklandığını görürsünüz.Forumun kirlenmesinden dem vuran sayın üye arkadaşımız,gereksiz mesajları ile benim başlığımı sürekli kirletmekte ve kendince ulvi bir görevmiş gibi gösterip güya forumu temizlemekle uğraşıyor.
Açtığım bu konunun başlığına dönersek,
Hackhell Forum » Bilgisayar » Programlar » bölümünde bir kişi tarafından paylaşımı yapılan bir program başka biri tarafından paylaşılamaz mı?
Kurallarda bu tip bir önerme göremediğim gibi aynı şekilde birçok paylaşım gördüm.
Kurallar nezdinde adaletli bir şekilde ben ve şikayetçi olduğum forum üyesi hakkında verilecek kararı bekliyorum.
Saygılar.

bende konunun incelenmesi taraftarıyım ama şunları belirtiyim
sen benden alntı yaparak cvplar verdiğin için kendimde cvp verme gereği duydum buda gayet normal ama bence böle bi konuya gerek yokdu derdini http://www.hackhell.com/showthread.php?t=94100&page=601 buraya yazabilirdin

Kimseye "cevap" hakkı doğmaması için başka bir mesaj atmıyor ve yöneticilerden gelecek cevabı bekliyorum.

Bu başlığı açma sebeplerimden biri de olayı kişisel boyutta incelemek yerine gerekirse forum kurallarına etki edecek bir kararın sağlanmasıdır.

konular birleştirildi karar verildi

konular birleştirildi karar verildi
Lütfen yöneticiler adına karar vermeyiniz.Ben resmi bir açıklama almak istiyorum.Sorum ise basit:

"Bir program bir daha paylaşılamaz mı ? " , paylaşılırsa daha önce açılmış bir konu ile illa birleştirilmesi mi gerekir?

Önce Üye oLarak görevLerin var bunLarı Yerine getirmek senin görevin.. Bu görevLerden biriside Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.. Sen başka bir konu açarak diğer aynı konuyu aynı versiyonu vermiş olan arkadaşımıza haksızlık etmiş olursun Dalgınlığına gelmiş olabilir açarsın birleştirilir ama 2005 üyesi oldugun halde halen Hackhell Forum işleyişini öğrenemediysen bu bizim sorunumuz değil kendi sorunundur arkadaşım.. Birleştirdiğim konuda diğer forumlardan örnek vermişsin olabilir o forumda öyledir ama burası Hackhell buranın kuralları burada geçerli..

Önce Üye oLarak görevLerin var bunLarı Yerine getirmek senin görevin.. Bu görevLerden biriside Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.. Sen başka bir konu açarak diğer aynı konuyu aynı versiyonu vermiş olan arkadaşımıza haksızlık etmiş olursun Dalgınlığına gelmiş olabilir açarsın birleştirilir ama 2005 üyesi oldugun halde halen Hackhell Forum işleyişini öğrenemediysen bu bizim sorunumuz değil kendi sorunundur arkadaşım.. Birleştirdiğim konuda diğer forumlardan örnek vermişsin olabilir o forumda öyledir ama burası Hackhell buranın kuralları burada geçerli..
2005 üyesi olabilirim çünkü hackhell ilk açıldığında üye oldum.Hatta 288.üyeyim.Kurucu üye bir arkadaşım burayı ilk açtıklarında çağırdı , ismini vermek istemiyorum çünkü sanki yardım istiyor gibi bir durum doğabilir.Forumun işleyişini öğrenemem gibi bir durum da söz konusu değil çünkü ayda yılda bir giriyorum bu foruma ve girdiğimde de başka arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.Diğer forumlardan örnek derken şunu dedim,uluslarası forumlarda paylaşımın aynısı yapılabiliyor bu da forum kirliliği bana göre yaratmıyor.Size göre yaratabilir.
Forum kurallarında düzeltmeye gidilmesi hakkında bir açıklama gelmedi yalnız , "Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.."
Lütfen bunu önermeyi gerçekleyen maddeyi forum kurallarına bana gösterin.
Forumda sadece tek winrar,tek kaspersky,tek xp,tek vista paylaşımı mı var? Hepsi için tek bir başlık mı var?
Benim verdiğim program build olarak aynı olsa bile içindeki keyler paylaşımdan çok daha sonra idi , daha önce konu açan arkadaş benim keylerimi ilk mesajına ekleyene kadar kaç kişi bu forumda kaspersky key isteyecekti??

2005 üyesi olabilirim çünkü hackhell ilk açıldığında üye oldum.Hatta 288.üyeyim.Kurucu üye bir arkadaşım burayı ilk açtıklarında çağırdı , ismini vermek istemiyorum çünkü sanki yardım istiyor gibi bir durum doğabilir.Forumun işleyişini öğrenemem gibi bir durum da söz konusu değil çünkü ayda yılda bir giriyorum bu foruma ve girdiğimde de başka arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.Diğer forumlardan örnek derken şunu dedim,uluslarası forumlarda paylaşımın aynısı yapılabiliyor bu da forum kirliliği bana göre yaratmıyor.Size göre yaratabilir.
Forum kurallarında düzeltmeye gidilmesi hakkında bir açıklama gelmedi yalnız , "Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.."
Lütfen bunu önermeyi gerçekleyen maddeyi forum kurallarına bana gösterin.
Forumda sadece tek winrar,tek kaspersky,tek xp,tek vista paylaşımı mı var? Hepsi için tek bir başlık mı var?
Benim verdiğim program build olarak aynı olsa bile içindeki keyler paylaşımdan çok daha sonra idi , daha önce konu açan arkadaş benim keylerimi ilk mesajına ekleyene kadar kaç kişi bu forumda kaspersky key isteyecekti??

Forumda Arama butonunun nasıL kuLLanıLdığına dair konuLar biLe mevcuttur

...:::Hackhell Arama Butonu:::..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=383385

Arama Nasıl Yapılır?, konu acmadan önce arama yapılmalıdır! konu açılış tarihi: 03-11-2006
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55780

Bu konuLar keyfiyen açıLmadı dimi arkadasım ?.. Demekki böyLe bi uygulama var forumdaki konulmuş o buton..

Forumda Arama butonunun nasıL kuLLanıLdığına dair konuLar biLe mevcuttur

...:::Hackhell Arama Butonu:::..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=383385

Arama Nasıl Yapılır?, konu acmadan önce arama yapılmalıdır!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55780

Bu konuLar keyfiyen açıLmadı dimi arkadasım ?.. Demekki böyLe bi uygulama var forumdaki konulmuş o buton..

"Arkadaşım" , "Arama" nasıl yapılıyor diye sormadım.Lütfen mesajımı dikkatli okuyun."Arama" butonu forumda herşeyi aramak için kullanılabilir,şunun cevabını istiyorum basitçe:

"Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.."
Lütfen bu önermeyi gerçekleyen maddeyi forum kurallarında bana gösterin.Forumda sadece tek winrar,tek kaspersky,tek xp,tek vista paylaşımı mı var? Hepsi için tek bir başlık mı var?

Yok ben super modum böyle bir kural yazmasa da ben bu şekilde bir hakka sahibim derseniz saygım var tabi.

Forumlarda adalet ve hak aramak bence çok saçma.Uzun süre emek verilip paylaşılan bir konu umarsızca anında silenebiliyor. Karşındaki kişilerde hata yapmış olduklarını bilseler bile kararlarından vazgeçmemek adına yanlarına birkaç yönetici konumunda yandaş alıp seni bastırıyorlar veya susturmaya çalışıyorlar. Uzatırsanda banlanıp şutlanıyorsun. Bence haklı olduğun halde bu konuma düştüğünü düşünüyorsan hackhell de paylaşım yapmazsın olur biter.Bu forum adına bir kayıptır. Unutmaki adaleti sağlayacak olan kişiler senden veya bir başkasında üstün kişiler değil. Ben yaşadım paylaşımlarımı durdurdum. Ama bu forumdamıydı hatırlamıyorum :)

"Arkadaşım" , "Arama" nasıl yapılıyor diye sormadım.Lütfen mesajımı dikkatli okuyun."Arama" butonu forumda herşeyi aramak için kullanılabilir,şunun cevabını istiyorum basitçe:

"Forumda konu açacağın böLümde iLk önce arama yapmaktır.. VeriLen bir konu ise aLternatif Link oLarak o konu aLtından Link payLaşarak konuyu destekLemektir.."
Lütfen bu önermeyi gerçekleyen maddeyi forum kurallarında bana gösterin.Forumda sadece tek winrar,tek kaspersky,tek xp,tek vista paylaşımı mı var? Hepsi için tek bir başlık mı var?

Yok ben super modum böyle bir kural yazmasa da ben bu şekilde bir hakka sahibim derseniz saygım var tabi.

Hayır Tek Başlık yok ya sen anlamak istemiyorsun ya ben anlatamıyorum sana..Aynı versiyonda 2 konuyu aynı çıkarlara hizmet eden 2 konuyu forumda aynı anda tutmuyoruz arkadaşım ya birleştiriyoruz ya çöpe taşıyoruz bunun yanıtı budur daha açık bi anlamı varmı ?
Senin açtıgın konu
Kaspersky AntiVirus 8.0.0.357 (2009) ve %100 ÇALIŞAN KEYLER

BirLestirdiğim asıL konu
Kaspersky AntiVirus 2009 (8.0.0.357) (FİNAL) / (KEY PAKETI 2011) + TÜRKÇE YAMA

Sana bişey göstermeye gerek yok ben sana anlatmak için burdayım benden hariç 4 smod daha var.. Forum takibi için buradayız görüntü olsun diye değil. BöLüm kurallarındada aramadan bahsediliyor size bir şeyi inandırmak için gözünüzün içine kadar sokmamıza gerek yok bazı şeyleri. yöneticisine inanmam ben forumun kafama göre takılırım diyorsan benimde sana saygım var seninde bana saygın var madem bırak forum işleyişini sağlayayım..

konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri