bir programı uninstal yapma sonucu her sey gitdi hiç bir şeyi geri getiremedim ??

pepe_06

New member
Reaction score
0
günaydın arks lar

bir programı uninstall yaparak kaldırmak istedim uninstall yapdıkdan sora pc restart atdı ve programın kurulu olduğu yedekler D diski bomboş

normal de system restore yaparak gelmesi lazım dıı ancak system restore klasörü ne tıklayınca access denied diye hata çıkardı security ayarıındaan sytem restore klasörünü aktif hale getirdim system restore klasörüne tıklayınca hata kalkdı ama hiç bir şey kaydetmedi işime yaramadıı

recovery programlar sadece delete yapdığım dosyaları ve format ta giden dosyaları bulur beniim bilgilerim nee delete sonucu gitdi ne format ta gitdi butun programlar muzikler bir programı uninstall yaparak gitdi

çok ilginç peki virüs programı kullanmıyormuydun arkadaşım virüslü bir pro kullanıyordun belki !

pc nin durumu iyi olduğu sürece virüs spyware gibi programlar dan uzak dururum eğer yavaşlama performansı düşersa ozaman kurarım virüs programı spyware pogramıı taramaya başlarıım

virüs programları kullanmam

ninstal yaptığın proğram neydi arkadaşım?

global downloader diye bir program var sabah evden çıkmadan eve bir program yazarım akşam eve gelene kadar program aramaya devam eder sen stop demezsan ooo aramaya devam eder muzik video program her seyi arama özelliği var butun protokolleri destekler

programın süresi doldu içinden uninstall yapdıım pc restart atdı diskte bir program kaldı diğer butun klasörler bomboş system restore yapdım 2 gün önce ye gitdim programların setupları geldi ama başka hiç bir şey gelmedi 2 hafta önce ye gitdim gene aynı zaten system restore nin klasörü system informaiton volume klasörü access denied hatası verirdi yeni şeyleri kaydetemedi

recovery programlar format ta giden seyleri eski delete yapdığım seyleri bulur yeni ye daiirr hiç bir şey bulmadıı

Geri