bir mektup da sen yaz

didem1283

New member
Reaction score
0
mehmetçiğe moral kampanyası.....doğuda pkkya karsı bizleri koruyan mehmetçiğe borcumuzu odeyelim.... isim yada adrese ihtiyacımız yok.... zarfın üstüne sadece 'MEHMETÇİK' yazıp doğuya görderiyoruz.. gerisini subaylarımız hallediyor...bizler için elinden silahını düşürmeyen, canını bizden esirgemeyen askerlerimiz için elimize bir kalem almak zor olmasa gerek.... onlar bizim yanımızda, bizim için olduklarını fazlasıyla gösterdiler, şimdi sıra bizde.... bizde askerlerimizle olduğumuzu onlara hissettirelim... bir kağıt ve kalem alıp onlar için içimizden gelenleri yazıp gönderelim.....

adres yazmadan mektubun ulaşmayacağından endişe duyanlar için birkaç birliğimizin adresi:

Komando Tugay Komutanlığı Zincidere/ Kayseri

Komando Tugay Komutanlığı Bolu

Komando Tugay Komutanlığı Siirt

Komando Tugay Komutanlığı Tunceli

Dağ ve Komando Tug. K.lığı Hakkari

23 .J.Sınır Tümen K.lığı Şırnak

J.Komd. Tb. K.lığı Hozat/Tunceli

J.Özel Hrk. Grp. K.lığı K.lığı Tunceli

51.Mot. P.Tug.K.lığı Hozat/Tunceli

İç Güvenlik A.K.lığı Kiği/Bingöl

İç Güv. Tug. K.lığı Şırnak

P.Tug. K.lığı Erciş/Van

Dağ. Komd. Tug. İç. Güv. Tb. K.lığı Yüksekova/Hakkari

Mot. P.Tug. Bingöl

İç Güv. Tug. K.lığı Adaklı/Bingöl

Mot. P.Tug. Lice

Mot. P.Tug. Silopi

Mot. P.Tug. Sarıkamış

(adresler alıntıdır)

ilk mesaj ve tsk benden olsun ılk ısım hem mektup ıle kalem alıp kardeslerıme mektup yazmak boyle bır kapmaya duzenleyenlerı tebrık etmek lazım

süper bi kampanya tüm türk halkı bu konuda duyarlılığını gösterecektir...

eline emeğine paylaşımına sağlık...benim sevgilim de güney doğuda asker...Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun...saolllll yaaaaa

gerçekten çok teşekkür ederim.Çok güzel bir kampanya

duyarlılığın için saol. bu kampanya basında çok fazla üzerinde duruldu mu yoksa ben mi görmedim ala ala neyse tşkrler.

Geri