Bir lise öğrencisinin intihar mektubu...

tsubasa

New member
Reaction score
0
N.Y 17 yasinda bir lise öğrencisi iken 1996 yılında yazmış olduğu bi intihar mektubu :

Canimdan cok sevdigim annem ve babam´a

Sabah uyandiginizda anne yine odama gelip beni uyandirmak isteyeceksin. Belkide bu defaki soguk tenimin sucunu, geceleri ictigim sigara dolayisiyla acik biraktigim pencereye yükleyeceksin. Ama bu defa ben kalkmayacagim anne. Cok düsündüm cok tarttim hayatin hafifligiyle kalbimin agrilarini . Bir cok sorunuz belki yanitsiz kalacak biliyorum. Ama bu dakika hicbirini aciklamaya yetmez artik. Ben bosverdim sizde bosverin. Bu odada kafami yastiga koyup tavana baktigim günlerin anisi geciyor gözlerimden. Yüregim cok burkuldu anne , ne yalniz kalabilmeyi becerebildim nede bir birlikteligin bir parcasi olabilmeyi. Beni ölüme götüren yolun hic mümkünü olmayan bir hayat oldugunu anladim. Hayatim boyunca hic birseye karar veremedim belki ama bu intihar sanirim hayatimdaki en önemli kararim. Kimsenin sucu yok sadece birilerini ben kaldiramadim.

ya yazık valla annesini düsünüRoumda bunu okurken cocuga kızsam mı onun icin üzülsem mi bilemioRum..

genç piskolojisi işte kendimden biliyorum bu yaşta herşey insana makul gelir hiçbirşey görmez güzününz bir şeyi kafanıza taktınızmı haftalarca unutamazsınız eyer aşıksanız bu dahada kötü bi durum :) en azından ben bunları yaşadım ve yaşıyorum çocuğa yazı olmuş biraz kendini avutsaymış :(

aynı cümleler, bundan 1-1bucuk sene önce :(

yazık sadece bu kadar ama önemli olan yaşaya bilmektır

bı ınsan kendı hayatından nasıl boylesi kolay vaz gecer anlamıyorum hayat herseye ragmen yasamaya deger ıntıhar acız ınsanların bas vuracagı bı yontemdır sana dusen bu yontemı secmek degıl verılen bu emanet bedene ıyı bakmak secım senın

keske ona bunları soleyecek sansımız olsaydı

yazık hem bu dünyada geride kalanları mahvetti hemde ebedi hayatta kendini mahvetti gerçekten üzüldüm allah vermesin çok zordur.

denizonur' Alıntı:
bı ınsan kendı hayatından nasıl boylesi kolay vaz gecer anlamıyorum hayat herseye ragmen yasamaya deger ıntıhar acız ınsanların bas vuracagı bı yontemdır sana dusen bu yontemı secmek degıl verılen bu emanet bedene ıyı bakmak secım senın

keske ona bunları soleyecek sansımız olsaydı

arkadaşım flood yasak...

Allah rahmet eylesin keşke yaşamak için daha fazla sebebp bulabilse ve ardında gözü yaşlı bir anne bırakmasaydı.İnsanların nasıl bu kadar kolay kendi hayatlarından vazgeçebildiklerine inanamıyorum.Her zorluga ragmen hayat güzeldir ve yaşamaya değer.

allah annesinin babasının yardımcısı olsun:(

off çok kötü bi duygu yaa yazık olmuş valla! :(

Çok ÜzüLdüm

bu gençlik nereye gidiyor.....

Gidene mi zor kalana mı? Bence kalana. Aslında kendiyle birlikte bir çok insanı öldürdüğünü bilse. Yaklaşmak yakınlaşmak lazım elden geldiğince. Neden biz bu kadar az konuşuyoruz birbirimizle?

Annesinin yerine koyun bi kendinizi baylar bayanlar...sabah çocuğunuzu kaldırmaya geliyorsunuz ama o ölmüş...o anki halini ve pisikolojisini düşünün...

allah kimseyi boyle caresiz bir duruma dusurmesin

Adresi olmayan tek mektup İNTİHAR MEKTUBUDUR diye bilirim. Ama bu mektup Annesinin acısına acı ekleyecek. Adres Annesi. Yazık, hem kendine hem Annesine...

Geri