bir kartal yuvası hikayesi...

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Erdem ve Mozole Mirach'ın katkılarıyla Hackhell Kartal Yuvası doğdu..

avj81k.jpg

Çoğumuz bu oluşumda yer alabilmek için sıraya girdik

2ai78x.jpg

İçimizden bazılarımız bu oluşuma seçildiği için mutlu, bazılarımız katılamadığı için hüzünlüydü..içimizde umudunu yitirmeyenler de vardı.. ( umudunuzu kaybetmeyin, burada hepimize yetecek kadar yer var =) )

r8c9p1.jpg

Ağladığımız, üzüldüğümüz günlerimiz oldu..Kazım Abi'mizin, Vedat Abimizin, Aykut Abi'mizin(Oray) vefat haberlerinde hüzünlendik, avatarlarımızı siyaha boyadık..ne de olsa siyahın mateminde kaybolmak, beyazda umuda yol almak vardı..aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza da üzüldük, nerdenimize ''........... burada yok ama ruhu burada '' yazdık...

1zmo93l.jpg

Hep ağlamadık..neşeli olduğumuz, yüzümüzün güldüğü günlerimiz de oldu..sevinçlerimizi buradan paylaştık...

mljccp.jpg

Kızdık..kimi zaman alttan aldık, kimi zaman kızgınlığımızı belli ettik...asilik serde var dedik ama kuralların dışına çıkmadan, kalp kırmadan belli ettik kızgınlığımızı..bazen kuralların dışına çıktık..bazen kalp kırdık..tezat değilmi bu diyenler oldu..en büyük tezatımız renklerimiz değilmiydi zaten..siyah ve beyaz..damarımıza basanın üstüne gittik hep birlikte..dedik ya asilik serde var...

vsondd.jpg

Ekmeği böler gibi böldük tüm duygularımızı..acımızı, sevincimizi, kızgınlığımızı, kırgınlığımızı...yani kısaca paylaşmak istedik yüreğimizi ve içindekilerini...

9s5ji9.jpg

Ve birgün geldi..mozole tekrar aramıza katıldı..bugün yine sevinme günü..bugün yine sevincimizi paylaşma günü...

hoşgeldin mert..hoşgeldin abicim..

nedenini, nasılını sormak yok..sen geldin ya o yeter..

iyiki geldin..iyiki burdasın..

kartal yuvası seninle daha güzel..

siyahın mateminde kaybolmak..
beyazda umuda yol almak..

Mükemmel olmuş Bülent abi.

Alayına Siyah, Alayına Beyaz

Alayına İSYAN!

BEŞİKTAŞ ULAN!

Yemin Ederim TüyLerim Diken Diken oLdu..Biz BeşiktaşLıLar Sadece 1 KuraLa BağLı KaLıpta 1 KaLıpta Yaşayamayız..BiLmiyorum BeLki Ben ÖyLe Hissediyorumdur Ama Biz FarkLıyız Ya..Sanki Bizde Daha FazLa Vefa Daha FazLa KardeşLik Duygusu Var..Tekrardan Aranıza KatıLdıgım Icın Gerçekten Çok MutLuyum..

Harika Bi Konu Harika Bi Yazı..Çok SağoL AbiLerin Abisi Çok SağoL ;)

eLinize sağLık güzeL konu.. =)

avatar işini de iLk siz buLmuştunuz,açıkçası ben sizin avatarLarı görmemiştim yani sizin buLduğunuzu biLmiyordum ve bi Gs OLuşumu oLuşturdum diyeyim ve kabuL edin,biraz fark attık GsLiLer oLarak.. =)

oLsun Beşiktaş'ın da en güzeL yanı az kişiyLe aynı sesi çıkarabiLiyor oLması..
İyi ForumLar..

eLinize sağLık güzeL konu.. =)

avatar işini de iLk siz buLmuştunuz,açıkçası ben sizin avatarLarı görmemiştim yani sizin buLduğunuzu biLmiyordum ve bi Gs OLuşumu oLuşturdum diyeyim ve kabuL edin,biraz fark attık GsLiLer oLarak.. =)

oLsun Beşiktaş'ın da en güzeL yanı az kişiyLe aynı sesi çıkarabiLiyor oLması..
İyi ForumLar..

Az ve öz olsun ama birlik olsun amaç bu o yüzden kolay kolay kımseyı almıyoruz

Güzel paylaşım olmuş kardeşim, yüreğine sağlık.

Bu arada hoş geldin Mozole özlettin kendini.. :)

hgalita nerde:saskin silinmiş postu tam bişey yazacaktım yav.

Şimdi de sinirim geçti. şirin misin nesin? :)

hgatila kardeşim..

konuma yaptığın uyarıyı okudum teşekkür ederim..

gerekli düzenlemeyi yaptım..

bir konuya değinmek istiyorum yalnız: konuyu açarken çoğunluğu memnun etmek gibi bir düşünceyle açmadım..burası hackhell kartal yuvası..bizbize bir ortamdayız yani..ama illaki açtığımız konular anasayfada da gözüküyor ve yorum yapanlar oluyor..

seviyesizce yapılan ( sözüm sana değil genel anlamda söylüyorum..üstüne alınma sakın.. ) eleştiriler olmadığı müddetçe her görüşe saygım vardır bunu da bilesin..

uyarın için tekrar teşekkür ederim..

Geri