Bir Kadın Tanıyorum...

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
"Ben hic kimsenin tanimadigi bir kadin taniyorum...

O'na bir maske verdim cok onceleri,gerektiginde kullaniyor ve hic kimse anlamiyor maskenin ardindaki kadini olmayan...

Babasindan yedigi ilk tokatta savrulmustu ruhu odanin bir yanina ve annesi supurmustu ruhunu hic farketmeden.Ici bos kaliverdi o gunden sonra ,icindeki boslugu korku ,aci,guvensizlik,bencillik ve vurdumduymazlik doldurdu.

Bir kadin taniyorum ,hic genc olmamis...

Babasinin attigi ikinci tokatta kaybetmisti gencligini ve ona ait tum guzelliklerle heyecanlari ve babasina raki doldurmaya giden annesi basip gecmisti gencligine hic farketmeden.Bezginlik,cekingenlik,ofke ve nefret sekilverdi tum bedenine genclik yerine.guzelliklere ,mutluluklara,heyecanalra ac bedeni yemek yedi hep doumak icin ,yedi yedi yedi yedi ,olmuyordu doymuyordu nedenini bilmiyordu ama hep acti.Bedeni buyudu cirkinlesti.Kimse onu begenmedi,begenenlerse yanina geldiklerinde sikildilar ondan.

Bir kadin taniyorum hic kadin olamamis....

Kocasindan yedigi ilk dayakta unutmus kadinligini,annesine sormak istemis kadinlik nedir diye ,annesi dusunmus bir cevap bulamamis _ben coktan unuttum kadinligi demis,sende dusunme ...Kadinliga ait tum olgular yitivermis hayatindan,tum hazlar ,tum sevincler,tum sevkatler,tum nazlar,tum sabirlar,tum sevgiler.

Bir kadin taniyorum,hic mutlu olamamis....

Kacmak isterken hayatin tum mutsuzluklarindan, hayatin taktigi ilk celmede unutu vermis ne yone kosmasi gerektigini,tutunmak istemis,itiklenmis,dusmus kalmak istemis ,ezilmis,insan olmaya dair ne varsa yok olmus benligindeki,gurur,acima ,utanma,sevinme,saygi duyma,basarma ve diger tum insani duygular terk etmisler onu....

Bir kadin taniyorum,hep uyuyan...

Uyumak tek yaptigi,kacmak kendisinden ve hayatindaki tum gerceklerden,aglamak tek yaptigi ,histerik hickiriklarda bogulmak sarsilarak.

Bir insan taniyorum,kadin seklinde ,cirkin bedenli ,sisman ,tenbel,ofkeli,mutsuz,bencil,arsiz,kararsiz,korkak,yalanci ve cok ama cok zavalli.

O'na bir maske verdim cok onceleri,gerektiginde kullaniyor ve hic kimse anlamiyor maskenin ardindaki kadini.

Ben hic kimsenin tanimadigi bir kadin taniyorum..."

bunada gelen vurmuş giden vurmuş yaw.. acıların kadını!

Sayın yönetici
Sizi şiddetle kınıyorum!!!

Yazıda anlatılan kadınlar yaşamda o kadar çok ki
Ama herkes sizin kadar dayaklık değil tabii
:mad:

walla o konuda haklısınız.. dayak yiyen bayan.. kötü bişii
ama sizde erkeklere şiddet uyguluosunuz :)

nerde hani ben goremıorm sana gelen giden wuruosa :mad: bilemem ozy bey sen istisnasn ozmn...:D:D

ahuahahahh
qynerr +10000 :)

ahaaha merci...:D

evet aslında okadar cok ki etrafımızda bunları yaşamış olan kadınlar. erkekler tarafından sindirilmiş ve hayatın tadını alamamış kadınlar..:(

Geri