bir kadın bir erkeği ne zmn terkeder?

piken

New member
Reaction score
0
- Kardeşin gibi hissetmeye başlamışsan,
- Herşeyi yaşamışsan ve heyecan kalmamışsa,
- Alışkanlık yaratmışsa,
- Seni ailesiile tanıştırmak istemişse,
- Asker iken ( en uygun zamandır.genelde ilişkiler bu zamanda biter)

peki baylar bi erkek bi kadını ne zmn terketmeli ben de size bunu soruorum?

tek keLime içindeki heyecan ve sEvgi ßitti an.. :(

doorudur aynı nedenle yane hoş saolasın:D

aşk yoksa sevgi yoksa hemen gönderir

peki erkek bu iliskinin yurmedigini soyluyo ve bitiriyo.ama seviyo.hem seviyo hem bitiriyo nasil oluyo bu? :eek:

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
peki erkek bu iliskinin yurmedigini soyluyo ve bitiriyo.ama seviyo.hem seviyo hem bitiriyo nasil oluyo bu? :eek:
biz onlara kısaca dengesiz dioruz,hiç değmez bişi onlara

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
tamam dinleyelim seni saten yapcak bisiy yok baska:)
ben senin için söölüorum,arabesk yapıo adam resmen seni severimde giderimde ne bu ya salla:D

kız salaksa terkeder..

- Herşeyi yaşamışsan ve heyecan kalmamışsa,

buna katılıyorum :: aşıklar her zaman birlikte olmak ister bunun sonucunda da zaman la bir birlerinden sıkılırlar

birlikteliğin ilerliyen zamanlarında kaDIN kendini salarsa yani nasıl olsa sen beni seviryorsun deyip kılığını kıyafetine ve bunun gibi bir sürü şeye dikkat etmeyi bırakırsa erkekte ondan zamanla soğur ve ilişki biter

piken' Alıntı:
ben senin için söölüorum,arabesk yapıo adam resmen seni severimde giderimde ne bu ya salla:D
ahahah harbi ya hem severim hem giderim ben bu yonunu hic dusunmedim:):)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ahahah harbi ya hem severim hem giderim ben bu yonunu hic dusunmedim:):)
bak işte farklı yönden bakabildin falla değmez o adama örneğin haketmedim seni şarkısı ona değmez valla :clap:

arakdaslar acık olalım. en azından cevremdekı kızlardan biliyorum (- kı bence cok cırkın)
ERKEGIN PARASI BİTMİŞSE O KIZI DİREK UNUTSUN. olayı çirkinleştirirler bile. nefret ediyorum oyle hemcinslerımden :mad: :mad:

karapapatya' Alıntı:
arakdaslar acık olalım. en azından cevremdekı kızlardan biliyorum (- kı bence cok cırkın)
ERKEGIN PARASI BİTMİŞSE O KIZI DİREK UNUTSUN. olayı çirkinleştirirler bile. nefret ediyorum oyle hemcinslerımden :mad: :mad:
katılıorum arkadaşım onlarınki ztn belli oluo ne birlikteliği olduu

hmm derin bir konu, sevgi bitse bile alışkanlıklar devam ettiriyor, nasıl silinsinki yaşanmışlıklar :(

react0r' Alıntı:
hmm derin bir konu, sevgi bitse bile alışkanlıklar devam ettiriyor, nasıl silinsinki yaşanmışlıklar :(
oraya hıc gelmeyelım.. bnmkı henuz cok taze :(

react0r' Alıntı:
işte alışkanlığa dönmüş artık,alışmışın her gün görmeye yada ne bilim o şarkıya ,o kokuya,o... neyse işte,yane ne bilim gerçi alışkanlığa dönmeyen var mdıır? bu da tartışılır

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
cok ßasit ßi olay yani..
ya KızLa iLgiLi ßi$iLer vardır yada cok alı$mı$tır yaLnız kalmaktan KorKuordur.. ßnm akLıma ßundan ßa$ka ßi$i geLmio..

Geri