bir kaç soru

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
arkadaşlar ben kotalı kullanıcıyım bi baktım kotam kullanmama ragmen 7 gb olmuş hayret bişey yani 2 gun öncesine kadar böyledi ben de wireless modem var ama kabloyla baglanıyorum başka biri acaba benden baglanmış olabilir mi?ayrıca u.s robotics modem var buna nasıl şifre koyarım?neyse olan oldu bari ay sonuna kadar ne var ne yok indireyim diyorum en fazla ödeyecgim tutar sanırım 61 ytl müşteri hizmetlerini aradım ttnetin o da istersen 100 gb indir en fazla bu parayı ödersin dedi ama bu .pneler güven olmaz gece aradım uykulu uykulu konuşmuş olabilir =) sen de bir dogrulugunu onaylayın :D
eger dogruysa ay sonuan kadar sömürüm bari tabi bi hayırsever bikaç günlügüne rapid şifresi verirse çok makbule geçer :biggrin:biggrin

Birisi senin hattan baya yardırmış :D
1 mbit sınırlı kullanıyorsan 61.25 ytl ödersin.. (kullandığın paketin sınırsız ücretinin %25 fazlası)

Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin.Fakat sonuç ne olur bilmiyorum.
Hemen wpa yı da koy.Yeter bence bu kadar halka hizmet :D

Kanka Gecmiş Olsun :DOnu Engellemek için burda bir sürü prolar veriliyodu yav:p

Tabiiki var.Şifre koysan dahi var ama zaten sen şifre koymamışsın

:D Aratan kişiler kablosuz ağını görebilirler.
Explorer sayfasını açarak adres olarak 192.168.2.1 ve ya 192.168.1.1 yazarsan kontrol paneline ulaşır ve şifreni koyabilirsin

Ama google da us robotics adsl modem için böyle bi sonuç çıktı
USB Robotics Adsl modem --- 10.0.0.2 (explorer sayfasına bunu yaz) username= admin password= admin

=) o kadarını bilemicem ama ağ bağlantılarım ==çalışma grubu bilgisayarlarını göster diyerek ya da yine modemin kontrol panlinden ağında kimse var mı görebilir,engelleye bilirsin

Geri