Bir kaç gündür siteye girilemiyor geçende olmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dahool

Banned
Reaction score
0
bir kaç gündür siteye giremiyoruz geçengünde olmuştu hallettik demiştiniz ama görüyorumki birşey degişmemiş
alexi.com da en cok tıklanana siteyiz diye övünüyorsunuz ama bir türlü bu hataları gideremiyorsunuz bir cok reklamlardan para kazanıyorsunuz kullandıgınız forum programını kaliteli alın da server hatası olmasın
ikincisi
kısa bir kahve molası dediniz daha sonra bu aksaklık hakkından sitede hiç bir türlü bilgi yoktu yani aksaklık hakkında kullanıcılarınza bilgi verseydiniz sitenin açılışında daha iyi olurdu

bir kaç gündür siteye giremiyoruz geçengünde olmuştu hallettik demiştiniz ama görüyorumki birşey degişmemiş
alexi.com da en cok tıklanana siteyiz diye övünüyorsunuz ama bir türlü bu hataları gideremiyorsunuz bir cok reklamlardan para kazanıyorsunuz kullandıgınız forum programını kaliteli alın da server hatası olmasın
ikincisi
kısa bir kahve molası dediniz daha sonra bu aksaklık hakkından sitede hiç bir türlü bilgi yoktu yani aksaklık hakkında kullanıcılarınza bilgi verseydiniz sitenin açılışında daha iyi olurdu

degerli üyelerimize gereken açıklamayı sorunlarımızı tam anlamıyla çözdügümüzde duyurular bölümünde yapıyoruz nitekim bilgisayar ve bilişim sektöründe sorunsuz günler geçmemektedir münecim olsam burda ne işim olur o işi yapar ekmegimi yerdim =) sitemizle her zaman övünüz türkiyedeki yerimiz ve üye sayımız ortada begenmiyorsanız sizin burda ne işiniz var demekten kendimi alamıyorum hattalarımızı eger gideremeseydik bugüne kadar buralara heralde gelemezdik ^^bir cok reklamlardan para kazanıyorsunuz kullandıgınız forum programını kaliteli alın da server hatası olmasın^^ bu kelimenizdende anlaşıldıgı gibi her zaman düzmantık hareket ediyorsunuz keşke herşey göründügü gibi olsa hattaları oluşturan herşey parayla çözülse bizde isteriz ama olmuyo eger 2 3 reklamla bu tarz bi site yönetebilicenize inanıyorsanız siz açın sitenize reklamlarıda ben vericem bakalım nasıl oluyomuş görelim. konu kapanmıştır gereken açıklama yaşanan problemler bittiginde duyurularda açılıcak olan konuyla üyelerimize bilgi verilicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri