Bir kaç alıntı...İddalı değilim ama ben güldüm çok güldüm...

cagdas1947

New member
Reaction score
0
Köyü basan bir gurup eşkıya bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...
- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
- İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde eşkıya dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu....:durdurun

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben götverenlerle konuşmam.:durdurun

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

İki Travesti yolda karşılaşmışlar. Biri diğerine sorar:
- Nasılsın dostum işlerin nasıl?
- Öbürü cevap verir: Sorma kardeş işler o kadar yoğun ki osurmaya vaktim yok...
:saskin

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zikiş düşkünü kadın tövbekar olmuş. Bir zaman sonra bir cüceyle yakalamışlar.
- Hani bırakıyordun?
- Hemen olmuyor, yavaş yavaş azaltıyorum

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Anne kızını karşısına almış dertleniyordu :
- Ahhhh!!! kızım, seni ne doktorlar, müdürler, mühendisler istedi de vermedim. Ahhh!.. Aptal kafam... Kiz annesine bakar, alaycı bir tavırla :
- Sen merak etme anne ben hepsine verdim...:durdurun :goz:

Temel kel miş ve sokağa şapkasını takmadan çıkmazmış nasıl olduysa bir gün takmayı unutmuş.Kahveye gidip oturmuş derken Dursun gelip temelin kel kafaya elleyip *Ula Temel senin kafa aynı benim hanımın g..üne benziyor demiş temel kafasına elleyip *Harbiden de doğru diyorsun benim kafa senin hanım g...üne benziyor demiş:vur

Temel ile Dursun sosyeteye girmişler ve sosyetik delikanlılarla arkadaşlık kurmuşlar. Bir gün kendi aralarında oyun oynamaya karar vermişler. Delikanlı:
-Bir odada kız erkek karışık toplanacağız ve sonra lambaları kapatacağız ondan sonra kim kime neyaparsa .. diye oyunun kurallarını açıklamış. Oyun başladıktan bir süre sonra pat diye ışıklar yanmış. Priz başında temel duruyor. Dursun:
-ula uşağum ne cuzel oyniduk niçun oyin bozanluk yapisun. Temel:
-Sikiyum böyle oyinu da..Tuttuğumiz iki meme yeduğumuz yarrağun haddi hesabu yok.
(verilmiş olabilir pardon:saskin )

:D:D köy olayı çok komik :D

:durdurun :durdurun :durdurun kanka eline sağlık ben bi kaç tanesini duymuştum ama olsun devamını beklerim avatarda yakıoo:durdurun :durdurun :durdurun

birin çok güzeldi eline sağlık

:durdurun saol kardeş...gurup işi telikeli demek ki abi:durdurun

Geri