Bir Kılıç Bu Kadar Mı Keskin Olur

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Çinliler en güçlü zamanlarında düşman bir devletle savaşa girmişler. Çok çetin bir savaş olmuş. Bir ay, iki ay derken 5 bin ölü verip 50 bin kişiyi öldürmüşler. Yaklaşık bin kişiyi de esir almışlar. Bu bin kişinin ellerini arkadan bağlayıp bağdaş oturur vaziyette açık bir meydana dizmişler.

Elleri arkada bağlı olmasına rağmen başlarını eğmeden ve konuşmadan dimdik oturuyorlarmış. Bir gün, üç gün derken tam bir hafta geçmiş. Ne Çinliler meydandakilere dokunmuş, ne de mağrur düşman askerleri Çinliler’e bir şey sormuş. Sonunda esir askerlerin en üst rütbelisi dayanamamış; kendilerini izlemekte olan komutana dönüp, ‘’Bir haftadır aç, susuz, gece, gündüz, sıcakta ve soğukta bize vereceğiniz cezayı bekliyoruz. Ama siz cezamızı verirken bile bir Çinli gibi davranıyorsunuz. Bize işkence ediyorsunuz. Artık ne yapacaksınız yapın'’ demiş.

Çinli komutan vakur bir edayla, ‘’Sizin cezanız tutsak alındığınız ilk gecede verildi'’ demiş. Bunun üzerine meydandaki bin kişi, utançla başını ilk defa önüne eğmiş ve kelleleri düşüp meydanda yuvarlanmış...

bişi anladıysam çinli olayım :)

olmaz öle şey ya olurmu adaMların kellesini uçurmuşlar ve haberleri yok masal gibi geldi bana hiçmi kan akmamış yada esirler bir hafta boyunca hiçmi kıpırdamamış

aklım almadı bu işi

arkadaşlar öyle kılıçlar var ki kolunuzu koparsa bile hemen kol kopmuyor . düşünün bi o kadar keskin bir kılıçmış

yane bu şimdi gerçekmii....

yok yawww olamazz imkansıx bence...

doğrusu bişey anlayamadım:)

yok artık be!

Benim anladığım insan boynunu bükmedikçe baş önüne düşmez.

ya konuşurken bir boyun hareketi olur bunlar robotmu böyle sabit pozisyonda kalsınlar hep tamamen palavra diyorum

bunun eski bi çin palavrası olduğu kesin düşününki fransız giotinleri dünyanın en çabuk ve hissiz insan öldüren aletleridir onlarla idam edlilen insanların gözleri en fazla 30 sn daha hareket ediyomuş artık gerisini siz düşünün

bence burda verilen ana fikir yenilmenin diğer verilecek bütün cezalardan daha kötü olması ve bunun düşman komutanı tarafından esirlere söylenmesi onları öldüren asıl nokta olmuştur..!

insanın kellesi bi anda ucuruldugunda can bedenden 17 saniyede cıkar.. gözlerde 1 dakika olanları görür..

hmm AngeL bu konuda tecrübe sahibi biri :) belli oluyor. Allah korusun keser

ahau cok adam kestim ordan biliom :D yok yahu birgün tv de arabistanda bi idamda kafayı kılıcla ucurmuslardı.. ozaman merak ettim arastırdım..

bildiğim kadarıyla samurai kılıçları derecelendirmesi atlar üzerinde yapılırmış en keskini 8 adet atı hiç takılmadan kesermiş (samurai kılıcına olan merakımdan araştırdım) şu anda gerçek bir samurai kılıcı dikkat edin gerçek diyorum 150 000 $ civarı ve ülke dışına yasal yollardan çıkartılması kesinlikle yasak ayrıce hikayenin doğruluğu tartışmaya açık ama yine de birşey diyemiyorum

theozy' Alıntı:
bişi anladıysam çinli olayım :)

ahuahuah wallaha bende pek bişi anlamdım anlasamda biraz saçma gibi geldi wallah :p

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
çinde adamda çok palavrada :)
hem en keskin kılıç bursa işi olur kardeş :)
Yani buda doğru olabilir araplar bizden aldığına göre idamlık kılıçları.

Geri