Bir internet sitesi yaptırmak istiyorum

mudurmu

New member
Reaction score
0
Merhaba, ben bir internet sitesi yaptırmak istiyorum. iki adet eski sitem vardı, memnun kalmadım. Yurtdışından turist getirmek üzere yeni bir internet sitesi yaptırmak istiyorum. Yapılacak sitenin önceki sitelerimden daha başarılı olması için, siteyi yapacak kişiye/firmaya pay vererek siteyi yaptırmak istiyorum. Siteden ödeme yapan her müşteri için siteyi yapan kişi/şirket kâr payı alacak. Eğer "Benim/Bizim yaptığımız site başarılı olur, sitenin yapımı sonrasında işletilmesinde de, güvenliğinde de problem olmaz, biz her zaman yaptığımız site ile sonradan da ilgileniriz" diyorsanız ben size bir site yapımından daha yüksek kâr öneriyorum. Başka yaptırdığımız sitelerden arzu ettiğimiz performansı, başarıyı yakalayamadık, site yapımı sonrası eksiklikler, aksaklıklar oldu. Bu yüzden site yapım ve yönetimi konusunda tecrübeli bir kişi/firma ile kârı paylaşacağımız bir stratejik ortaklık yapmak istiyorum. Site kısaca 5 sayfadan oluşacak (Anasayfa, Hakkımızda, Hizmetlerimiz, SSS, İletişim), bir ödeme sayfası olacak. sayfa üstü ve yanı flash veya java ne önerirseniz banner ve reklam alanı olacak, üyelik sistemi olacak, yorum (ziyaretçi defteri) ve mail gönderme kısmı (sadece site yöneticisine mail gönderme) olacak. En önemlisi site yurtdışından da kolayca açılabilecek (öncelikle Rusya ve Azerbaycan) Türkiye de de tabii ( ilk işlerin kârı alındıktan sonra İngltere, ABD, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Bulgaristan, Yunanistan, Arap ülkeleri ve İran) , site başlangıç olarak dört dilde yayına alınacak (Türkçe, ingilizce, Rusça, Azerice) daha sonra zamanla diğer dil seçenekleri de eklenecek. Olumlu yaklaşanlarla, site ayrıntılarını görüşürüz. ö.m./p.m. ile hh üzerinden veya konuya cevap olarak ilgilenen arkadaşlar cevap yazarsa görüşürüz. Teşekkürler.

Siteyi yaptırdıktan sonra ilgilenecek, sorumluluk sahibi bir kişi bulmam zor olabilir. Net aleminde fazla sağlam adam bulabilmen zor olabilir. Bir çok kişi bende yardımcı olurum diyecektir, fazla kanma bu tür kişilere. (sadece bir tavsiye. )

Teşekkürler ( Uyarı ve teklif için ) daha basit bir site yaptırmaya karar verdim yurtdışından hızlı açılsın yeter. 5 sayfa basit metin ve resimlerden oluşacak. Basit bir üyelik sistemi olacak. Farklı dil desteğine de gerek yok. yıllık isim + host maliyeti tavsiye edecek olan var mı? reseller ucuza site yaptırıp tavsiye eden var mı?

Geri