Bir insan bunu neden yapar....!

İlginç bir konu paylaşımın içeriği güzel olmasa da emeğin için teşekkürler ;)

Kafadan Sorunu oLduğu İçin oLabilirmi :D

Yaw Yok Artık Yaw !
Bu GerizekaLıLarın Bu Kadar GeriZekaLı oLduğunu BiLmıyodum!!!​

buda neyin nesi böyle IYYYYY

boynuzları çıkıyor daha ne olsun. ondan sonra boynuzlu .... olacaklar :)

beynın ıcı bos olunca haıfıf gelıo ıcını doldurma ıstegı gelıo ıste :D

zavallı olduklarından da olabilir

bence bir insan bunu yapmaz.bunu yapanlar zaten insan degil.hic kendine boynuz yaptiran gormemistim bunuda gordum.

üüüffff o ne öyle yaa iğrenç olmuşşşş...

herseyin aciklamasi vardir: bunlar kafayi bozmus beyinsizlerdir

Bu uzak doğuluların; bize tuhaf gelen alışkanlıkları inançları var. Ne büyük zevk aldıkları işlem sonrası yüzlerinden okunuyor. Mutlukların az, hüzünlerin bol olduğu, yaşanası dünyamızdan, mutlu dakikalar çalıyorlar. Bi nevi bodoks yaptıkları kalıcı değildir. Yapılan iş ve eylemler; bana bi zarar vermiyorsa saygı duymak lazım. Hoşgörü, sabır,sevgi limit çıtalarını maksimuma çektiğimizde bu tip görüntüler sorun yaratmayacaktır.
Konu için teşekkürler, sağlıkla kalın.

herseyin aciklamasi vardir: bunlar kafayi bozmus beyinsizlerdir

çok net konuştnuz.... bena gore bu yapılan uygulama serumla yapıldığı için şimdi kimyasal içeriğini bilmesiğimizden bir şey demek zor... orneğin silikon da olabilir.....

ya da deney amaçlı parasızlıktan katılmış olabilirler... işsiz guçsuz insanlar dikkat ettiyseniz adamlarda psikopat imajı yok... :terCocuk:

Bu uzak doğuluların; bize tuhaf gelen alışkanlıkları inançları var. Ne büyük zevk aldıkları işlem sonrası yüzlerinden okunuyor. Mutlukların az, hüzünlerin bol olduğu, yaşanası dünyamızdan, mutlu dakikalar çalıyorlar. Bi nevi bodoks yaptıkları kalıcı değildir. Yapılan iş ve eylemler; bana bi zarar vermiyorsa saygı duymak lazım. Hoşgörü, sabır,sevgi limit çıtalarını maksimuma çektiğimizde bu tip görüntüler sorun yaratmayacaktır.
Konu için teşekkürler, sağlıkla kalın.
-----------
usta aynen kalıcı olmasa iyi olur....yaşlandıklarını dusunsene sarkan alın ...

Geri