Bir havayolu fıkrası...

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Uçak havalanıp uçuş yüksekliğine ulaşınca kaptan anonsa başlamış: “Bayanlar ve baylar, kaptanınız konuşuyor, Güneybatı havayollarının 293 sefer sayılı uçağına hoş geldiniz... Yolculuğumuz 55 dakika sürecek. İneceğimiz havaalanında sıcaklık 30 derece civarında, rüzgâr uygun, şimdi sizler rahatça koltuğunuzda uzanıp yolculuğunuzun zevkini çıkarırken, aman Tanrımmm...” Hayli uzun bir sessizlik olmuş, tekrar kaptanın sesi duyulmuş: “Bayanlar ve baylar, eğer sizi korkuttuysam kusura bakmayın, hostes arkadaşımız bana sıcak kahve ikram ederken üzerime döktü... Çok özür dilerim. Pantolonumun önünü bir görseniz...”

Yolculardan biri “Yahu o da bir şey mi?” demiş, “Sen asıl gel de benim pantolonumun arkasını gör!” :durdurun

olur böle vakalar ..)))

valla karnım ağrıdı gülmektan çok teşekkrüler paylaşım için bombaymış hehehehe :):):):):):):):)

süpermişş koptum

bide bu var super

bir temel fıkrası
***Intihar :
Bir Fransiz , Bir Amerikali Ve Temel Uçaktalar. Fransiz Kalkiyor: -açin Kapilari,ben
Intihar Edecegim ...annem Genelevde çalisiyor.Ikna Edip Oturtuyorlar.Biraz Sonra Amerikali Intihar Etmeye Kalkiyor: -annem Arkadaslarimla Yasiyor.
Onu Da Ikna Ediyorlar Bunun üzerine Temel Kalkiyor:
-inmeç Isteyrum , Daaa Pu Katar O......... çocugunun Arasunta Penum Isum Nedur Daaa

Geri