Bir Hackhell Günlüğü

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
sevgili gunnük! :D

bu sabah gene ilk iş adres çubuğuma www.hackhell.com yazmak oldu teşekkür sayıma baktım değişen bişiy yok oysa bir sürü espri yapmıştım dün ben neyse gunnük geyiğe açtığım konulara bakiyim dedim bir de ne göreyim modlar bi konumu kilitlemişler mesajım içerde mahsur kalmış 'nalçaklaaarrr' diye canhıraş bir serzenişte bulundum bi de küfür ettim içimden konumu kilitleyene adi herif sinirlendim çıktım forumdan!...

Aradan 10 dk geçti geçmedi tekrar girdim uyuz olduğum bikaç eleman vardı laf sokup rahatladım rahatlamak demişken adultta yeni topicler açılmış şöyle bir göz gezdirdim tam o sırada yemek tarifleri başlığında ziyafet olduğunu söyledi arkadaşlar yedik içtik z.çtık bi güzel sonra forum oyunlarına gitti millet ben sevmiyom gitmedim...

öğle molasında bikaç konu raporladım ispiyoncuysam sanane be gunnük.. :sigara:

akşama doğru forum hakkında bölümünde kavga çıktı ah be gunnük bir kere olsun kavga edemedim ben bu forumda forumunuz sizin olsun ulen ben gidiyom diyemedim güzel artislik olurdu oysaki sallarlarmıydı orasını bilmem gunnük..

geceye doğru sis çöktü hackhell'e topiclere operasyonlar yapıldı 4 kuralsız, 5 locked, 2 kırık link tutuklanarak mahkemeye sevkedildiler..

modlar olmasa hackhell ne kadar güzel bir yer olurdu dimi lan gunnük.. :)

nu ne lem :D:D ellerıne saglık guzel olmus ama modlar olmasa burası copluk olurdu :D:D:D

içini dökmüşün belli...:) :) eline sağlık...

hadı lan ordan lale ;)

yaaniii merwi$himinnn karde$inden de anca böylee kopuk bi günlük beklenirdi..aiptir sölemesii bende kankasıyım yaa ordan biliyorumm:p :p :p ..aehau elleerinee sağlıkk walla dehşet olmuş :D

Geri