Bir Geri Dönüş Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
Şubat 2006'da o zamanlar her msn kullanmaya başlayan bir genç gibi bende msn hack, şifre çaLma vs. gibi gereksiz işlerle uğraştığım bir günde, aynı sebepten dolayı hackhell.com'a girmiş bulundum. Belki o girdiğim site, iLk zamanLarda sanaL aLem ile reel yaşantı arasında gerçek duygusal bir bağ kurulamayacağını düşünen ben için değişim günüydü. GecesiyLe gündüzüyLe, iyisiyLe, kötüsüyLe bir çok güzel arkadaşlık ve bir çok güzel anı kazandım hackhell.com'da. Ancak her zaman bir an önce onLine oLabilmek adına kendimce bahaneLer uyduRduğum, Gerektiğinde onun için aiLevi sorunLar yaşadığım ve en önemLisi o keyif alarak okuyup yorum yaptıktan sonra acaba kimler mesajımı okudu, mesajıma kimler teşekkür etti, konuma kimler destek verdi diye bir an başından ayrılamadığım hackhell.com yöneticileri iLe dost sandığım, sonRasında beni maşa olarak kullandığını anLadığım bir insan yüzünden biR sorun yaşadım. Akabinde takdir edersinizki forumdan uzakLaştırıldım. Daha önceleri tanıdığım bazı yönetici arkadaşlar vesilesi ile tekrar geri dönüş yapmak adına Site sakinleriyle görüşmesini talep ettim. Olmadı.. Değişik yöntemLerLe Hackhell'den uzak kalmamak adına yeni nick alarak, benzer nickler kullanarak zamanımı geçirdim. Bu seferde içim Rahat etmedi. Bazı arkadaşlar Bunları niye yazdığımı, Amacımın ne olduğunu anlamayabilir. Ancak Bu günü Kendi adıma Hackhell ailesine geri dönüş günüm olarak kabuL edip özel günlerimden birisi olarak yazdım bir kenaRa. Tekrar burada olabilmek benim için tarifi imkansız bir duygu. Hepinize Saygı ve sevgilerimi sunar, Reactor kardeşime teşekkürü borç bilirim.

07-02-2012
Akın Kâmuran SUBAŞI

hoş geldınız : )

O zaman tekrar hoşgeldiniz, duygularınızı bu kadar içtenlikle ifade etmeniz gözden kaçmayacak ve sözü edilmemezlik yapılmayacak kadar hoş :smile:

Umarım her şey gönlünüze göre olur. Tekrar hosgeldiniz.

Tekrar Hoşgeldin

Tekrar hoşgeldin.Bende senin gibi başlamıştım hack mack hesabı gir çık gir çık en son buraya girip çıktım çıkarken bi program görnüştüm onu indirmek için kayıt olmam lazımdı oldum öyle böyle bu zamana geldik.Ama samimi söylüyorum çok güzel günlerim geçti geceli gündüzlü gülerdik biryandan 1 mbit hızla download-upload yapardık.ozaman ne hit tutardı beee konularımız halbuki; sırf o sıcak kanlılık o gülmeler o insanlıklar adam gibi adamlar hanım efendiler sırf o kardeşlik bitmesin diye.

Hoş Geldinnn .)

hoş geldin kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri