Bir gecede göğüsleri yok olup penisi çıktı

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar’lı 21 yaşındaki Thin Sandar’ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor.
158201.jpg

Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar’lı 21 yaşındaki Thin Sandar’ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor.

21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar’lı, Thin Sandar’ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor. Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar’ın durumunu araştıran doktorlar, doğum raporunda ‘kız’ olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar’ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar.

entresan bi olay tabi zaten biraz da erkeğe benziyomuş yani o kadar da güzelliği yok :D

chamfer' Alıntı:
entresan bi olay tabi zaten biraz da erkeğe benziyomuş yani o kadar da güzelliği yok :D
ehuehuehu:Dyaw chamfer yine kopardın beni yaw:Dburda millet bi gecede kzın erkeğe dönüşmesini konuşuyo sen güzel diil falan diosun.yaw adult adult nereye kadar.tmm senin işin ama artık coştun be.:D

chamfer potansiyel bi film yıldızı yokoldu:):):)

ohuohu sormayın yahu asyalılar genelde tutulur ama bunda iş yokmuş zaten ama cuk diye yrine oturmuş çıkıntısı töbe töbe :D

Abi bencede şaşılacak bişi değil çift cinsiyetli insanlar var doğuştan ameliyat falan oluyolar. Türkiyedede var. Bir sağlık sorunu bu.

İnşallah bi gecede olmuştur hepsi yoksa bu kadar yaygaraya sebebiyet verdiği için o küçük penisini keserler walla zuhahahaha :D

hayret birşey bence bir gecede erkege dönüşmesi iyiki kurtadama falan dönüşmemiş....:)

bence anormal bişey bu adam sonuçta cift cinsiyetli dogmamış sonradan olmuş :D

abi hastalıktır bu. ama olay asparagas tır bence.

oha falan oldum yani.
bu ne yaw bi gecede he? bizim travestiler senelerce ter döküp para kazanıyolar kadın olabilmek icin bu bi gecede erkek olmus he :D:D:D:D

evet ilginc 1 olay. Turkiyede de boyle cift cinsiyetli olanların oldugu 1 koy vardi.
haberlerde gostermislerdi. bebekken ameliyat oldukları icin buyuyunce pisman oluyorlardı.
1 kadın gostermislerdi. ama erkek gibi suratı felam sakalları da vardı. ama nerden bilecekti ki hangi kısmının sonradan agir basabilecegini... 1 cesit saglık sorunu....

abi bunun nesi normal bee çift cinsiyetli olmak ayrı bişi bir gece kadından adama dönüşmek ayrı bi olay.... :p ahah komedi yanlız kadının suratıda musaıt ama erkeğe donuşmeye... :)

ben ce zaten penisi vardı ama gizliyodu hackhell olaya el atınca penisini de ele verdi :D

sting kopardın beni beaaa..hackhell el attı haaa ehehueheuea
aga fazla gülmeyelim bu iş başımıza gelebilir,tersinir bi biçimde..
kadının duaları kabul olmuş iyi olmuş:)haybe yaradanım...

Geri