Bir gün değil, her gün Beşiktaş!

snıper

New member
Reaction score
0
Portekiz'in Abola Gazetesi'ne konuşan teknik direktör Carlos Carvalhal Siyah-Beyaz günlerini anlattı, takımını öve öve bitiremedi: Beşiktaş'ı hiçbir takıma değişmem...

fft1mm1597885.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz’in yüksek tirajlı spor gazetelerinden Abola’ya konuştu, Beşiktaş’a övgüler yağdırdı. İstanbul’daki yaşamından, kariyer hedeflerine kadar ayrıntılı bir röportaj veren başarılı çalıştırıcı, sözlerine, “Beşiktaş’a garip bir şekilde transfer olduğumu kabul ediyorum” sözleriyle başladı. Yunanistan’daki teknik direktörlük deneyiminde çok şey öğrendiğini belirten Carvalhal, “İşin doğasında bu tip şeyler olduğunu anladım. Türkiye’ye gelmeden önce ülkenin kültürünü, geleneklerini ve oyun karakterini öğrendim. Dili de öğrenmeyi denedim, bu konu üzerinde çalıştım. Başarımda bu durumun da payı vardır” diye konuştu.

‘Çalışırken, gelişiyorum’

“Beşiktaş’ta işim kolay değil. 12-13 yabancının bulunduğu 31 kişilik bir kadro vardı. Ayrıca maçlarda da sadece 6 yabancı oynatabiliyoruz” ifadesini kullanan Carvalhal, şöyle devam etti: Hedefimiz ligde ilk dört sıra içerisinde bulunmak. Play-off’lara kalmak bizim için yeterli. Avrupa Ligi’nde de grubu lider olarak tamamladık. Braga’yı yenebiliriz. Rakibi iyi tanıyorum, orada doğdum, büyüdüm. Ancak şu anda Beşiktaş’ı hiçbir şeye değişmem. Beşiktaş’ta çalışırken, gelişiyorum. Bu kulübün benim kalbimde farklı bir yeri var. Bir gün Portekiz’e dönmek isterim. Ancak geri dönersem, artık büyük takımları çalıştırırım. Hedeflerim en yukarıda...

' İyi ki Tayfur döndü '

Carvalhal’ın bir röportajı da Beşiktaş Dergisi’nde yer aldı. Tayfur Havutçu’nun dönüşüne çok sevindiğini belirten Portekizli hoca, “Tayfur Havutçu, hem takımı hem camiayı bir araya getirebilen, çok sevilen bir isim. Tayfur burada olduktan sonra, bana da, takıma da paylaşımlarıyla katkıda bulunacaktır. Hepimizin tek amacı var. Takıma başarılar kazandırmak” dedi.

kaynak

Geri