:: Bir Fotomontaj Dersi Açıklamalı + Caps ::

Buradan Alıntı Yapılmışsa Bilemem Anlatım BEnimdir.Çalışmada benimdir Saygılar Alıntı kesinlikle degildir Alıntı Yapılmıştır.

ßen Yapamayınca Sinirleniyom..

O Yüzden Denemiycem Yinede Thanks.!

Vooov Bu nu ogrendıgım ıyı oldu ellerıne salık

Efecti Linear Dodge nerden yapacağız biraz yardım acemiyim daha

Öledir Kendi Dersim olunca bide artık copy pass olmuştur bütün sitelere :: : : D

ben yapamadım..!! kaplanın kafasını secıp garnete tasıyorum... garnet resmı kocaman kaplanla kapanıyor. zaten okadar anlatmıssın okafa nası kuculup oraya gıdıyor.. 0 bılgıye egıtım saglanan bır bolum daha vamı hackhelde?

ben yapamadım..!! kaplanın kafasını secıp garnete tasıyorum... garnet resmı kocaman kaplanla kapanıyor. zaten okadar anlatmıssın okafa nası kuculup oraya gıdıyor.. 0 bılgıye egıtım saglanan bır bolum daha vamı hackhelde?

Bak güzel kardesim burda bu dersleri yapabilmen için profesyonel olman gerekmiyor sadece photoshop temel bilgileri yeterlidir.Sen daha ps de fotograf küçülmetisini yapamıyorsan sana tavsiyem kafanı yorma bu dersleri temelini yap ve sonra gel ahkam kes burda bi sen anlayamasanda büyük bir emek söz konusu.İncelikleri anlattım ve bu gördügün dersim cogu sitede ilk sayfada.Ama illaki ben biliyorum temel bilgileri su küçültmeyi unutmusun dersen '' Layerin üzerini tıkla c+T yap Ne kadr küçültçeksen sağa söle mauseyi kafana göre ayarla ama mause tutmayıda bilmiyorsan ona yardımcı olamıcam tabi.'':laugh:.

1.burada profesyonel oldugunu soyleyen olmadı
2. paintte bu islemleri yapacaksamsnein paylastıgın bılgıye nıye bakıyım.
3.photoshop temel bılgılerını ogrenmek ıcın burayı kullanıyorum.
4.ahkam kesme gibi olay sözkonusu degıl. ama siz ahkam kesmeyi cok ıyı bılıyorsunuz galıba.
5.yaptıgın ısle ovunmeyı bırakta bız ovelım
6.bıdı bıdı edecegın yere o resmın kucultulmesını soyleyebılseydın kalıtenı gosterırdın.
7.showa lüzum yok
8.haddini bil ;)
9.bu sıte sizin sayenizde cekılmez oldu.
VE EN ÖNEMLİSİDE SANA BENİMLE ALAY ETME - EĞLENME - ÜZERİME ESPİRİ YAPMA HAKKINI KİMİN VERDİĞİ???

Var mı baska sorunun ? Yoksa konuyu mesgul etme

Geri