bir forum böyle kandırılır!!!! önem li hackhell uyan

The Squealer

Special Effects expert
Reaction score
0
http://hackhell.com/showthread.php?t=68945&highlight=bulamad%FDk
bizim hayır dualarımızı alan bu terbiyesiz insanlar tüm türkiyeyi kandırıp forumumuzada duygu sömürüsü yaptılar
evlik dışı olan şocğu kaçırılmış gibi gösterip evliyken hemde nerde olduğunu biliyorken imam nikahlı sevgilisinin evinde çocuğu sakladılar tüm kadın programlarına çıkıp duygu sömürüsü yaptılar buda yetmezmiş gibi birde banka hesabı açıp hayır severleri kazıklayıp palarını yediler yani uzun lafın kısası ZOKAYI YUTTUK :(

abi ben olayı anlayamadım ama kandırılmaktan Hoşlanmam . kim kandırdı ise Kendini kandırmış. Haksız kazançları bogazından düğüm düğüm cıksın emiiiii

biraz anladım gibi ama verdiğin linkte kuzenim dio o mu bizi kandırdı yoksa oda mı kandırıldı ?

Evet Arkadaşım Bende Anlayamadım Orada Nasıl Bir Kandırma Söz Konusu

birçok haber sitesinde duyuruldu ben foruma yazma gereği duymadım

yapılanlar tam bir .erefsizlik..başka birşey değil..

Evet katılıyorum milletçe kandırıldık, bu gece tv de seyrettiğim kadarı ile hem kadın hem de koca kendi isimlerine hesap açıp yardım toplamışlar. Türkiye bir hukuk devleti değil mi onlara özellikle % 100 rol yapan kadına bu paraları yedirmemek lazım.

Koca, bence masum ama kadın var ya kadın hergün programlara çıkıp ağlamış sızlanmış sonrada gidip biyolojik babanın evinde ziyaret etmiş çocuğu. Bu cezasız kalmamalı kadın ceza almalı bence milyonların hisleri ile oynamak bu kadar ucuz mu?

Yehovan kandıran kadın, foruma topic açan sadece yeğenini kaybolduğunu zannedip kahrolan üyemizin bunlardan haberi yok.

çok yazık.... iyi de dna falan yapmıyolar mı kimin çocuğu olduğunu anlamak için.

Uzunefe' Alıntı:
çok yazık.... iyi de dna falan yapmıyolar mı kimin çocuğu olduğunu anlamak için.

kadın herseyi itiraf etmiş cocugun babası kacıran adam diye.

anaaaaaaaaaaaa
lem ammada uzulmustum lem ona way oro....:mad:

arkadaşlar bilmeyenler için anlatim kadınla resmi kocası bir süre ayrılıolar evliylen kadın imam nikahıyla bir adamla evleniyor bir çocuğu oluyor resmi nikahlı kocasına geri dönüyor telefon görüşmeleri yapıyor imam nikahlı kocasıyla çanak kalede şu saate sana çocuğu vericem kaçırılmış gibi duyurulacak bu kadar salak varken dolandırıp paralarını verdiğimiz banka hesap numaralarına yatıracaklar diye çocuk bulunuyor imam nikahlı kocası dna testiyle kanıtlıyor çocuğun kendin olduğunu ve şu anda paralarımızı yiyiorlar başkda bişe yok

Geri