Bir ermeni ölünce - 24 ŞEHİT olunca..!

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
1y4ls.jpg

yalakalıktan bol ne var bu türkiyede

Dink hadisesini pompalayanların (yazılı görsel basın) niyetleri o kadar aşikar ki o kadar olur yani...

ben hiç şaşırmadım burası türkiye

bir söz vardır severim o sözü kör ölse badem gözlü olurmuş buda o mesele kimse hrand dinki tanımazdı öldü kıymete bindi ha ölmesi iyimi kötü mü bilmem ama miyadı doldu biride buna vesile oldu taktiri ilahi kimler ölmüyor ki onun gibisi yoksa geri dönsün gittiği yerden..

öldürülmesi hakikaten ş... oldu adamla sorununuz vardıysa adam gibi çıkar biz öldürdük filan sebelerden diyecektiniz ama demediler sözde vatan severler işi bu aslında bu vatanı sevdikğini zannedenlerin yaptığı ama kime hizmet etiklerini bilmeden veya bunu görmeden sormadan yaptıkalrı bir işti..

gelelim şehit cenazelerine bu işte biraz siyasete döndü her şehit cenazesinde ülkücüler ön safta bu işte bir gariplik var sanki şehit sadece onların birileri ölülerden medet umuyor veya umduğunu sanıyor şehit cenezasine milyonlar katılsın ama cenaze adabında katılsın

1993 de bir siyasetçi bir konferansında şunları ifade etti bunca şehit veriyoruz o dağlar taşları bombalıyoruz kime yapıyoruz bunu dedi cevabınıda verdi tabiki ermenilere dedi

yukarıda ki resim onu gösteriyor 1 ermeni eşit milyonlara bir 24 şehit eşit 24 aileye

her şehit cenazesinde ülkücüler ön safta

en azından ermeniyiz diye bağırmıyoruz güzel kardeşim,

daha düne kadar Bayezıd meydanında şehadet parmağını kaldırarak düzeni değiştireceklerini söyleyenler,sözlerinde durmaya başladılar :durdurun

bırakında birileri de Şehidine sahip çıksın,kusura bakmayın yani..

hem ne ilginç bir olaydır bu ermeni cinayeti davası,

hakimi tatmin olamıyor :durdurun,demezler mi adama: seni engelleyen ne var?,hani adalet bağımsızdı? diye...

savcı tatmin olamıyor :durdurun,demezler mi adama;madem delillerin var neden ispat edemiyorsun?

hükümet tatmin olamıyor :durdurun,demezler mi adama:bu işteki bit yeniğinde barnağınızmı var? diye,

bu uzar gider....bir çok olay gibi bu olayda ört-bas edilip,rafa kaldırılacak,biz gündemin nasıl değiştiğini hızlı trenlere bakarak öğreneceğiz:durdurun

ve bu akşam tv seyrederken bir gerçeğe daha şahit oldum,hani bir çoğunun aptal sarışın olarak nitelendirdiği bayanın oyunun dağdaki çobanla gerçekten bir olamayacağının farkına vardım.Bize demokrasi çok kardeşim,haketmiyoruz !!!

ermeni rum kürt arap ne kadar zararlı varsa temizlenmelidir.

Orta Asyanın ortasında
Orhun kitabelerine bundan 5000 yıl önce atalarımız 3 ayrı dilde yazdırdı.
Türkün Türkten Başka dostu yoktur,Titre ve Özüne dön.
Senin ceddin 3 kıtaya adaletle hükmetti Adı duyulupta korkulmayan Osmanlı sultanımı vardı?
Şimdiyse Muhteşem Rezillik diyeceğim şekilde dizilerle sana bana Atalarımızı kötülüyorlar.
Özümüzden kopunca ne olur
Senin devletini yıkmaya çalışanlar öldürülünce Demokrasi ve İnsan Hakları adına milyonlar sokakta
Avaz avaz bagırır.
Devleti Korumak için şehit olan Mehmedin için 2-3 slogan atılır sadece Ana Babası hariç
belli zaman sonra unutulur.
Bir zamanlar islam sancagını 3 kıtaya yayan Padişahların topraklarında hepimiz Ermeniyiz diye bagırıyorlar öylemi !!!
Yazıklar olsun bize....

Geri