Bir Erkeğin Kalbi...!

DrEaM_y' Alıntı:

peki sence bi erkek birlikte olduğu kızı neden aldatır düşündün mü hiç ben söylim beklentilerini bulamadığı için kadın onu elinde tutamadığı için hey be nerde eski kadınlar koskoca osmanlı imparatörluğunu ellerinde tutmuşlar sizse herşeyin hazırını istiyorsunuz elleriniz kollarınız bağlı kaybetmemek namına hiç bişey yapmıyorsunuz sonrada erkekler söyle erkekler böyle....!

sana sonuna kadar katılıyorum :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

yok bea sevdiği insanı aldatmak benim nezlimde şerefsizlikten ötedir ! dürüstlüktür önemli olan herşeye inat dürüstlük!

elbette her şeyin önemlisi dürüstlük ama dürüstlük bi erkeği elinde tutmaya yeter mi sence kanka bence kadın da aşk ı uğruna çabalamalıdır erkekte yanlışmıyım yani aldatmak suçu yanlızca erkeğe patlamamalı...!

DrEaM_y' Alıntı:
amacım kavga çıkarmak değil hem ben hemen aldatırızda demedim zaten yukarda dediklerimi yapmayan kız dünden altatılmayı göze almış ve hak etmiş demektir insan aşkı uğruna çabalamalı ve savaşmalıdır...
inşallah ve gene inşallah ki herkez senin gibi düşünür ve gene inşallah ki Allah herkese senin gibisini nasip eder

Haklısın.erkekler bizi aldatıyorsa sucu önce kendımızde aramalıyız.cogu direk "aldatıldım" muhabbetıne giriyor..

Amin. ;)

haklısın hatta bişeyler yapıcağına hüngür hüngür ağlıyo ve o an çevresinde ona yardım etmek isteyen hangi erkek varsa bakmışsın ona aşık olmuş...! bu dediğim çoğumuzun yaşadığı bişeydir...!

DrEaM_y' Alıntı:
elbette her şeyin önemlisi dürüstlük ama dürüstlük bi erkeği elinde tutmaya yeter mi sence kanka bence kadın da aşk ı uğruna çabalamalıdır erkekte yanlışmıyım yani aldatmak suçu yanlızca erkeğe patlamamalı...!

bir erkek ne olursa olsun eğer "seviyorum" diyorsa aldatmamalı,aldatıyorsa yalancıdır,bencildir ve insanlıktan namını alamamıştır, "zayıf" kişiliklidir, bir kadının en önemli özelliği bence dürüst olabilmesidir, eğer bu özelliğe sahipse ve ben onu seviyorsam çok bir engel çıkmaz...

reactor doğru diyon ama boşa konuşmuyom çevremde erkekte olsun kızda olsun çok gördüm ben sevipte aldatanı... aldatan kadar aldatılan da suçlu benim gözümde... çoğu evlilik uzmanları ve psikiyatrisler de bu yargıda hatta söyle diyim uzmanlar bu yargıda olmasa neden kadın dergilerinde - best seller larda erkeğinizi elinizde tutmanın gibi konular ve kitaplar yer alıyo....!?

aslında kadınlarda bunun farkında ama hazıra konmak istiyolar ben aşkı uğruna savaş vermekten yanayım aşk canım cicim değildir her zaman aşk karşılık görüyosan aşktır...! kadın yada erkek karşılık vermiyosa neye yarar dürüstlük...!???

dreamy haklısında arkadaşım
zaten karşındaki insan ilişki için hiç bir çaba sarfetmiyorsa
onun adına çoktan bitmiş bişeydir bu
bazıları öylesine devam ettirir birlikteliği...
ama benim bahsettiğim seven insanın aldatılması
günümüzde öyle çoğaldı ki ihanetler
suç kimde olursa olsun
en azından bir parça karşısındaki insana saygısı varsa
boyut aldatmaya gelmeden o ilişki sonlandırılmalı
diye düşünüyorum...

+1000...00 diyorum ama bunun için acele etmemeli kendini sevgisini bi tartmalı düşünmeli bi çaba göstermeli genede olmuyo sa başka bi ilişkiye başlamadan bitirmeli...!

Geri