Bir erkeğin şiddete eğilimi olduğunu nasıl anlarız ?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Karşınızdaki erkeğin davranışlarındaki bazı belirtiler şiddete eğilimli olduğunu gösteriyor. Uzmanlara sorduk. İşte belirtiler!

16326.jpg

1- AŞIRI SAHİPLENME

Eğer zamanınızı nasıl geçirdiğinizi sorguluyor nereye gittiğinizi ne giydiğinizi kontrol etmeye çalışıyorsa.

2- ANİ KİŞİLİK DEĞİŞİMLERİ

Basit günlük olaylar onu aşırı sinirlendirebiliyorsa.

3- SUÇLAMALAR

Her zaman o haklıymış gibi bir hava yaratıyor ve karşılaştığı her problemde sizi suçluyorsa.

4- İSTEKLER

Eğer "hayır"ı cevap olarak kabul etmiyorsa ve "isteklerinin" yavaş yavaş "emirlere" dönüştüğünü fark etmeye başladıysanız.

5- TEHDİTLER

Gözyaşları öfke sürekli azarlama ve ilişkiyi bitirme ile tehdit etme gibi psikolojik yönden sizi zorlayıcı taktikler kullanıyorsa.

6- İNTİHAR DÜŞÜNCELERİ

Tehlikeli bir insan amacına ulaşmak için farklı yollar deneyebilir. En son çare genellikle intihar tehditleri savurmaktır. Eğer böyle bir şeyi bırakın söylemeyi aklından bile geçirebiliyorsa tehlikeli derecede çaresiz olmaya başladı demektir. Bu tiplerin kendilerini öldürmek yerine size zarar verebileceklerini de aklınızdan çıkarmamanızı öneriyoruz.

6'da 6 kusurlu bulundugum gunleri hatirladimda.. Cok degismisim ben ya.

bol Limon'lu bir hayatin getirileri :smile:

Şiddete eğilimli olduğunu anladıgınız zaman zaten şiddet göstermeye de başlamıştır yada an meselesıdır başlaması.
Kimse ilk zamanlarda gerçek yüzünü göstermez son derece kibarlardır ve anlayıslıdır .Ve sorsan bütün erkeklere , hepsi de bayana el kalkmaz der ;)

Bende iyiki erkek gibiyim:tongue_smilie::biggrin:

Sevgilme bir tüfek kendime de çelik yelekle bıçak alayım.
Sanırım yakında çok eyleneceğiz.

Yapmam diyenden korkucan aga
:p

iyi ki şiddete eğiLimLiyim :)

Saçma Saçma Saçma

1-Merak etmiştir olamaz mı?
2-Her kadınında vardır aylık durumları ve o zamanlar çok dengesiz olurlar bunuda katalım mı?
3-Sanırım bu kişi bir bayanla asla kavga etmemiş Bir bayan mutlaka haklıdır Hatalı olsabile
4-Sanki kadınların istekleri pek makul
5-Göz yaşı bir kadının en büyük silahı Hadi yalan deyin!!
6-İntihar vakalarının maktülleri genelde bayandır!!

Bende böle bir sonuç çıkardım Yani yanlı bir yazı olduğunun kanıtı Saçmalığı böle belli oluyor

Hem erkeğin hemde kadının kötüsü biraz ruh halleriyle alakalıdır...Allah tüm insanların ruhunu püru pak etsin...gerisi zaten gelir...:smile:

Saçma Saçma Saçma

1-Merak etmiştir olamaz mı?
2-Her kadınında vardır aylık durumları ve o zamanlar çok dengesiz olurlar bunuda katalım mı?
3-Sanırım bu kişi bir bayanla asla kavga etmemiş Bir bayan mutlaka haklıdır Hatalı olsabile
4-Sanki kadınların istekleri pek makul
5-Göz yaşı bir kadının en büyük silahı Hadi yalan deyin!!
6-İntihar vakalarının maktülleri genelde bayandır!!

Bende böle bir sonuç çıkardım Yani yanlı bir yazı olduğunun kanıtı Saçmalığı böle belli oluyor

ağzımdan lafı aldın valla katılıyorum arkadaşa : )

Geri