bir derdim var =)

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
kardeşlerim dostlarım =)

benim bir sorunum var msn adresime mail geldi mi okuyamıyorum kimden geldiği görülüyor tıklıyorum ama açılmıyor... hotmailden girmeyi deniyorum o zaman okuyabiliyorum.. sorun nerden kaynaklanıyor olabilir...

bir de unuttum winamp sürekli hata veriyor kaldırdım hutta paylaşan arkadaş mutlaka vardır bende bi baktım ama en son sürümü varsa bildiğiniz onu da yükleyeyim...

Wınampın verdıgı hatalar bendede cok olmustu abi tek caresı yenıden yuklemek ve sıldıkten sonra Program fıles a gırıp wınampa aıt ne varsa sılmek sonra tekrar yuklersen sorun kalmaz , Hotmaıl ıle alakalı sorun az evvel bendede oldu acamadım ve hala acamıyorum sanırım genel bısey olabılır . . .

Kardeş mailleri görememen virüs programından kaynaklanıyor olabilir.Bendede aynı sorun olmuştu.Hatta yardım bölümüne konu açmış sorunumu belirtmiştim.Arkadaşlar pek yardımcı olamamıştı.Dediklerini yaptığım halde sorun hala devam ediyordu.Sonra virüs programının ayarlar bölümünden posta koruması seçeneğinin güvenlik düzeyini düşürdüm.Sorun kalmadı.Şimdi bütün maillerimi istediğim yerden görebiliyorum.Winamp'a gelince o zaten herkeste devamlı hata veriyor.Kaldırıp tekrar kurman muhtemelen sorunu çözecektir.Kolay gelsin...

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3841704' Alıntı:
Kardeş mailleri görememen virüs programından kaynaklanıyor olabilir.Bendede aynı sorun olmuştu.Hatta yardım bölümüne konu açmış sorunumu belirtmiştim.Arkadaşlar pek yardımcı olamamıştı.Dediklerini yaptığım halde sorun hala devam ediyordu.Sonra virüs programının ayarlar bölümünden posta koruması seçeneğinin güvenlik düzeyini düşürdüm.Sorun kalmadı.Şimdi bütün maillerimi istediğim yerden görebiliyorum.Winamp'a gelince o zaten herkeste devamlı hata veriyor.Kaldırıp tekrar kurman muhtemelen sorunu çözecektir.Kolay gelsin...

teşekkürler eve gidince deneyeyim bakalım sonucu yazarım sagol ...

MaiL Okuyamama Sorunun ilginç ama Bazen Msn Adreslerindende KaynaklanabiLior Başka bi msn Adresi aLıp öLe Denee

teşekkürler winamp için akşama indirim ... sorun şu mail geldigin de görüyorum mesela senden özgür yazıyor ama okumak için tıklayınca açmıyor ;)

Şu System Trayde Yeni ßirisi OnLine oLdugu gißi Gösteriyor OzGuR kUllanicisindan Yeni maiL aLdiniz vs gißi ondan ßahsediyoruz Dimi aßi :hhmanD ?

yok öyle bişey degil özgürcüğüm sen bana mail atıyosun ben mail kutusuna giriyorum senin attığın maili görüyorum ama açmak için maili tıkladığımda yükleniyor diyor açılmıyor... javadan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ki

yok öyle bişey degil özgürcüğüm sen bana mail atıyosun ben mail kutusuna giriyorum senin attığın maili görüyorum ama açmak için maili tıkladığımda yükleniyor diyor açılmıyor... javadan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ki

Javadan Ve FLash pLayerden OLaßiLir aßi :goz:

ßu Tip SorunLarIn Virus ProgramLaRIYLa aLakaSI OLdugunu düşünmüyorum..

Dns den kaynaklanabilir öncelikle dns yi değiştir.

IE mi kullanıyosun onda hata olabilir ? Güvenlik seviyesini düşürmeyi dene biraz ya da firefox kullan

Son olarak tüm çerezleri sil mesela cclenar programı ile temizle tekrar dene

Ayrıca winamp sorunu için program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra program files da kalanları sil ardınadn ccleaner ile kayıt defterini temizle ve baştan kur

normalde java' dan kaynaklaniyor fakat,
guvenlik ozelliklerinden,
java izinlerini verdigimiz halde bu sorun ortadan kalkmiyor
sayfayi yeniledigimiz taktirde parola sorup girmemize izin veriyor

sorunun halen bir cozumunu bulamadim,manual takilacaz

winamp icin ise su ana kadar en stabil calisan surumu 5.531 surumu
pro olarak kullanirsan sorun olmayacaktir

kolay gelsin

Geri