Bir dava da tecavüzden!

MG_eVİL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Tacizci din öğretmenine tecavüz davası da açıldı

ÇORUM’da Ağustos 2008’de 16 yaşındaki E.Y. ile 15 yaşındaki E.G.’ye cinsel istismar suçundan 24 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, Ensar Vakfı Çorum Şubesi eski Başkanı Zekai İşler hakkında, bir dava da tecavüzden açıldı.

Tacize uğradığını ileri süren kızlardan E.Y.’nin ablası 23 yaşındaki Özlem Y., “Zekai İşler, 13 yaşımdayken vakfa gittiğim sırada bana zorla tecavüz etti. Cinsel organımdan kan geldi” diyerek şikayetçi oldu. Hakkında ağır ceza mahkemesinde ikinci bir dava açılan sanık İşler ise, “Kendisinin gayri meşru ilişki yaşadığını biliyordum. Ailesinin ve kendisinin itibarı zedelenecek diye bana böyle iftira attı. Özlem Y., 2003 yılında vakfımıza geldi. Kendisini bu tarihten önce tanımıyorum. Böyle bir şey mümkün değil” diye konuştu. Mahkeme, Özlem Y.’nin Adli Tıp’tan ruh sağlığının bozulup bozulmadığı yönünde rapor alması ve Ensar Vakfı’nın kuruluş tarihlerinin Çorum Valiliği’nden istenmesi için duruşmayı erteledi.

..::KAYNAK::..

yahu bu tacizciler tecavüzcüler neden hep dindar kesimden olmaya basladı son zamanlarda?
düsünün bakalım acaba birileri yine 28 subat mı tasarlıyorlar?

yahu bu tacizciler tecavüzcüler neden hep dindar kesimden olmaya basladı son zamanlarda?

Ne 28 Şubat'ı Ya :durdurun:durdurun

Bu Dünyada Hacı Hoca'dan Ne Gelirse Gelir.. Bunu 5 Yaşındaki Çocuk Bile Biliyor.. :)

küfür ediyorum ....................................................................................................................................................................................................

Ne 28 Şubat'ı Ya :durdurun:durdurun

Bu Dünyada Hacı Hoca'dan Ne Gelirse Gelir.. Bunu 5 Yaşındaki Çocuk Bile Biliyor.. :)

bu gibi olayların %99 ını dinsizler yapar,
çok fazla haber olmaz çünkü alışığız..
ayda yılda bir sözde dindar biri yapar hemen haber olur zati.. şaşmamak lazım.

dindar kesimden gelmeseydi yine buna benzer bir yorum yapacakmıydın
oturup düşünmelisiniz bu tür olaylar neden kendine dindar süsü vermiş kesimden geliyor diye
bizim halkımız masum ve bu halkı en kolay bu şekilde kandırıp kullanabileceklerini biliyorlar
ve güzel yurdumuzda başka amaçları olan kişiler kurumlar dini kullanarak kendi emellerine alet ederek insanlarımızı kandırıyorlar
bunların içinde 14 yaşındaki zeka özürlü kızları taciz eden eski katil 74 lük dedelerde var
vakıf kurup dindar kesimin küçük yaştaki kızlarına sarkan ahlaksızlarda var
yardım derneği adı altında kurumlar kurup vatandaşlarımızın hem yardımlarını iç edip hemde hayır dualarını çalanlar bile var
hatta ve hatta dindar gözüküp oyları toplayıpsonra seçmenini anasıyla bile kovalayan sam amcasının sözünden çıkmayan bop eşbaşkanlarımız bile var

¢кfєиa;4939667' Alıntı:

ayda yılda bir dindar bir mi yapar dedin :) ???

sizin şu hüzeyin üzmez hocanız ve onun gibiler yani????

edit: tacavüzün hiç bir savunulacak yeri yoktur.... din kültürü hocalığı altında kendini kamufle etmiş bir sapıktan bahsediyoruz burda...

ayda yılda bir dindar bir mi yapar dedin :) ???

sizin şu hüzeyin üzmez hocanız ve onun gibiler yani????

edit: tacavüzün hiç bir savunulacak yeri yoktur.... din kültürü hocalığı altında kendini kamufle etmiş bir sapıktan bahsediyoruz burda...

hüseyin hocamız mı dedin? nereden bizim hocamız oluyormuş..
saçma sapan yorumlarda üstüne yok!

¢кfєиa;4939667' Alıntı:

O Zaman Türkiyenin %99'u Müslüman Değil Çelişiyorsun Sözlerinde...

Neredeyse Her Gün Taciz Tecavüz Haberlerinden Geçilmiyor Haberler.. :goz:

Dindar DegiL, Dinci BunLar Dinci

Ne DiyeLim

InsAllah YaLan Cikar

Geri