bir dakikanızı rica ediyorum

katakulli

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ufak bi sorunum var.
Google , youtube vsvs sitelerde arama yapınca kayıt oluyo bu arama bu kayıtları nasıl silebiliriz.
Mesela google'a girdim.
"kelebek etkisi" diye arama yaptım.
daha sonra Ke yazınca kelebek etkisi gözüküyor..
İşte bunun gözükmemesini nasıl sağlayabilirim acaba :vur

Bak Mesela Google ye gir arama yerine bas Yön tuşu olan "Aşşağı ok" a bas :D ve sonra delete bas :D sürekli bunu yap silkmek istediklerini seç seç sil :D

bı yolu daha vardı sanırım tam hatırlamıyorum ama ınternet expoler dan araclar dıyoduk sonra gelısmıten bı ayar yapıyoduk ve sılme derdı kalmıyodu yazdıkların gorunmuyodu :saskin ama tam hatırlamıyorum :vur

Bak Mesela Google ye gir arama yerine bas Yön tuşu olan "Aşşağı ok" a bas :D ve sonra delete bas :D sürekli bunu yap silkmek istediklerini seç seç sil :D

:durdurun:durdurun:durdurun

firefoxtan bahsediyorsan araclar/secenekler/gizlilik/"forumlarda ve arama cubunda girdiklerimi animsa" seceneginin yanindaki isareti kaldir bi daha hatirlamaz. IE den bahsediyorsan onun da mutlaka bu tarz bi ayari vardir bizikla biraz bulursun

.........denetim masasi/internet secenekleri [ie nin kayit tutma ayarlari da buradaymis]

Internet Explorer da Araçlar>Internet Seçenekleri>İçerik>Otomatik Tanımla yolunu izleyin. Oradaki tik işaretlerini kaldırın.

Firefox da Araçlar>Seçenekler>Gizlilik yolunu izleyin. Formlarda ve arama çubuğunda girdiklerimi anımsanın tik işaretini kaldırın.

herkese çok teşekkürler arkadaşlar :D

Geri