Bir Dağ, Tavşana Küsmüş...(!)

icemen

New member
Reaction score
0
Hayır atasözünü ters yazmadım.

Hayatımdaki bütün sevdiklerimi ikinci plana koyup, ne yapıp edip yağmurda sırılsıklam olmak pahasına, bayram harçlığımın 3 te 1 ini verip, üstelikte bu sezon hiç yüzümü güldürmese de maça gittim Beşiktaş' ım yeter ki 1 gol atsındı o bile bana yeterdi.

Ama şuan durum nedir?

En sevdiğim arkadaşım onu bu zor gününde yalnız bıraktığım için bana kırgın, küçük kardeşime o bilete verdiğim parayla bayramlık alıcaktım şimdi o da kırgın.

Ben ne yapıyorum?

Bu sorunun cevabı açık.

Peki neden yapıyorum?

Burası muamma. Aşk mı? evet büyük ölçüde.

Peki Aşıklar küsmez mi?

Küser elbet, ben küstüm.

Maçtan sonra bütün emniyet güçlerini atlatıp şeref tribünün önünde bekledim. Planlı değildi, bir anlık ama geçmeyecek bir öfkeydi. Yöeneticilerin çıkmasını bekledim her çıkan kravatlıya "Allah belanı versin" dedim. Kim olduğunu bilmiyorum ama ben onun suratına "Allah belanı versin" derken bana öyle bir baktı ki; sanki Beşiktaş' ın sahibi o. "sanane, yenildiysek biz yenildik" der gibi baktı. ya da ben öyle anladım.

İşte bundan sonra Küstüm ben.

Yine giderim maça ama köşede sessizce maçı izlerim.

Tavşan mı? Dağın ona küstüğünden hiç haberi olmaz.

Usta alınma ama işte fanatikliğin sonu budur.Ben de takımımı çok seviyorum ama yeri geliyo seviniyosun yeri geliyo üzülüyosun,o 90 kaikanın heyecanına kapılıpta bayram parana yazık etmişsin açıkçası.Geçen sene bizde üzüldük,hatta son haftalarda kahrolduk adeta ama yapacak bişey yok...

:( bi kac dakika önce seviniyordum bunlari okuduktan sonra keske siz kazansaydiniz ikiz :( :( :(

Yine giderim maça ama köşede sessizce maçı izlerim.-herseyi guzel anlatmissin da bu olmamis

Karşına başkan çıksaydı acaba ne derdi. Senin yüzüne bakabilirmiydi. Araplar Beşiktaşı alsa onlar bol para basar ya Demirören den daha iyisini ucuza yaparlardı. Araplar petrol zengini Bizim başkanda Gaz zengini Araplar cepten para yer canı isterse ortalığa dağıtır Bizm başkan taraftar parasını yer canının istediğini yapar. Oyuncu alır. Beleşe o olmazsa üste para verip yollar.Bu kravatlıların futboldan anlıyanları işin başında olsa en azından anlamayanları karışmasa bjk kendi başına teknik direktör ve oyuncular olarak kalsa takım toparlanacak taraftar desteği ile yapamazsa takım yapamıcak Şimdi noldu o Yönetimdekiler istifa seslerini duyunca rahatladılarmı? Dağ (yönetim) tavşana ( çarşıya) küsmüştü bi ara Çarşı da Bjk zarar görmesin yeterki kendimizi fesh ederiz dedi. Ama o dağ dan eksilen bi şey olmadı

Teşekkürler demirören,

Bize bu dünyada kabir azabını yaşattığın için

teşekkürler demirören

Bayramımızı zehir ettiğin için

Demirören REZALET TRANSFERLER konusunda Guinesse girer.

Bazen bende endüstriyel futbolun neresindeyim diye sorguluyorum kendimi,arkadaş haklı olduğun konularda var fakat (maç saatinden önce 2+ maç saati 2+maç sonu 2)= toplam 6 saatte atmak lazım üstümüzden olayı...Hani bir laf var, kimseyi kendin fazla sevme,değer verme...

Bunlar ı düşündünmü işin içinden çıkamıyoruz...
O gittiğin Maçta Çok gol atıltasa vede Takımın kazansa çok mutlu olacaktın Doğrumu Doğru.
Şimdi Karşı Takıma Bakalım Onlarda Kaybedecekti onlarında Taraftarı var onlarda senin şuan düşündüğünü düşünüp Yöneticilere Laf söylese Ne yaptınız Be adam senin yüzünden Kaybetik dese.
Yöneticide aynen şunu derdi buna ne oluyor yaf Takım yenildi zaten birde bu çıktı karşıma.
onu Bunu Bilmem iyi oynayan Kazanır Kural Budur.
Taraftar isek Sevinmeyi biliyorsak Yenildiğimizde karşı Takıma Tebrik etmeyide bileceğiz.

eparmaksız arkadaş benim tepkim yenilen bir gol değil kaybetiğimiz bir maç değil. benim tepkim Beşiktaşın içindeki kan emicilere. beşiktaş bundan öncede yenildi hiç bir zaman böyle tepki vermedim. Takım tutmakla taraftarlık arasındaki farkı kavramak da mesele. o takımı sahiplenmek de. başarısız olunuyorsa ben de başarısızım. ama bunun nedeni çok açıksa tepkimi de bu şekilde gösteririm.

herşeyi bırakıp atasözüne mi takıldınız.

peki açıklayayım dağda tavşan olur fare değil, fare lağımda olur, kilerde olur. biraz mantıklı düşünün bazı akıllılar g.tünden atasözünü değiştirmiş siz de atlamışsınız şimdi bana googledan fare li atasözünü açmayın doğrusu budur.

102uwp4.jpg

Geri