Bir bilgisayar mucizesi!

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Bir bilgisayar mucizesi!

Zor durumda kaldığınızda yapamayacağınız şey yok gibi: İşte bunu kanıtlayan kadının öyküsü...

Yatağınıza bağlı olmanız, bilgisayarda birine mesaj yazmanıza engel değil. Bunun kanıtı ise evine hırsız giren Amy Windom.

Evine giren silahlı adam, Windom'ın hareketsiz kalmasını sağlamak için onu yatağına bağladı. Evin etrafında değerli eşyaları ararken yatakta panik içinde bekleyen kadının yapabileceği pek de bir şey yoktu. Kadının arabasını da alan silahlı saldırgan, gittikten sonra yatağında bağlı bir şekilde bekleyen Windom, hırsızın geri dönebileceğini de düşünerek çığlıkla yardım istemek yerine, dizüstü bilgisayarına ayaklarıyla ulaşmayı başardı.

Windom bundan sonraki en zor kısmın, ayak parmaklarıyla bilgisayarı açmak olduğunu söylüyor. Bilgisayarı açtıktan sonra bir ayak parmağını fare gibi kullandı. Daha sonra bir arkadaşına 911'i araması için kısa mesajlar yazan Windom, tuşlara basarken büyük ayak parmağını kullanamadığını da söyledi.

Polisler geldikten sonra hırsızın yakalanıp yakalanmadığı konusunda ise bir bilgi yok.

Ekli dosyalar

• 20100808224609.jpg
    20100808224609.jpg
    2.9 KB · Görüntüleme: 7,454
valla bence bilgisayar mucizesi değil bu sadece korku mucizesidir kadın korkudan ayak parmakları ile destan yazmış ula varya korku insana herşeyi yaptırır :D

mucizevi bi olay yok bunda. aslında mucize diede birşey yoktur. sadece kadının o anki şansına bağlı birşey. bende ayak parmaklarımla yazıorum bunları şimdi :p buna kim mucize diyicek

Bence İnsanın Arkası Sıkışırsa her şeyi yapar:p:p:D:D

abi adamın aklı ya kaçarken ya s....çarken çalışırmış.

Teşekkürlerler.Türkiyede kaç kişini evinde diz üstü bilgisayar var.Bizim daha çok patinaj yapmamız lazım.

okuyamıyorumkı reklam tabela gibi önume dikiliyorum

konuyla alakasız bir başlık olmuş ..
Çok sıradan bir mevzu ...
Rabbim kimsenin başına vermesin

Ya ben burda farklı bir seye dikkat ettim eve hırsız giriyor ama laptopu çalmadan gidiyor :S

Geri