Bir Beşten Büyüktür

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
a3d68dffac273f8c764ae0ea086e232f.jpg

Bugün ülkemizde çok trajikomik bir olay meydana geldi. Cimbom´un kasasından İLLEGAL yolla çıkan 1 milyon doların aslında oyuncuları Song için olduğu kulpu takıldı. Diyelim ki Cimbom doğru söylüyor‚ diyelim ki gerçekten Song içindi. UEFA Kuralları ne diyor? Vergi kaçıranı‚ defterlerde yolsuzluk yapanları düşür.

Cimbom bu durumda ne yapmış? 13 Temmuz 2004 yılında transfer ettiği futbolcusu Song´a‚ 16 Mayıs 2006´da transfer parası olarak kayıt dışı 1 milyon dolar vermiş. Şimdi buna kargalar bile güler. Bizim bu sene Guiza´ya kayıt dışı olarak 1 milyon dolar vermemiz gibi bir şey bu. Buna kim inanır? İğrenç bir espiri olarak Kadir İnanır derdim ama buna inansa inansa yurtdışına çıkış yasağı konulmuş‚ Cimbom´a polis baskını olduğunu duyunca hemen gazetelere ´´Umarım Cimbom aklanır´´ diye demeç veren Sadri Şener inanır.

Peki Sayın Savcı‚ 16 Mayıs 2006´da kayıt dışı olarak kulüp kasasından çıkan paranın araması neden 2011´de açılan stadda yapılıyor? Ne bulacağınızı düşündünüz? Benim sağlığı bozuk olan başkanımı 1‚5 aydır içerde tutuyorsunuz sırf delilleri yok etmesin diye‚ acaba Cimbom´un devlet tarafından 2011´de bedavaya yapılan stadında geçmişe yönelik ne gibi bir delil bulacaktınız?

Maliyeye bildirilmemiş‚ kulübün kasasından çıkan 1 milyon dolara kısaca karapara diyebiliriz. Bu karapara da çok garip bir şekilde 2 sene evvel transfer edilen bir futbolcuya verilmiş. E bu durumda maliye neden bunu kayıt dışı tuttun diye sormuyor? O 1 milyon doların %18 KDV ve stopajı kesilmiş mi? Kesildiyse bunların belgeleri nerede? Zaten o belgeler olsaydı‚ bu para kayıt dışı olarak görünmezdi. Demek ki o belge yok. Bu durumda Cimbom´un vergi kaçırdığı belgelenmiş olmuyor mu?

Deliller konusunda madem bu kadar hassassınız‚ benim başkanımı o koşullarda henüz direkt bir suçlama olmadan sadece delilleri yok etmesin diye cezaevinde tutuyorsunuz‚ neden bu kadar açık delillere bir şey yapılmıyor? Bundan evvelki yazılarımda şikeyi Google´dan bulmanın nasıl olacağını yazdım. Antu Forum´da sürüyle belge mevcut.

Ben kimse şike yapmamıştır demiyorum‚ bu kadar paranın döndüğü yerde elbette şikeye yeltenilmiş olabilir. Ama buna en az Fenerbahçe yeltenmiştir‚ yoksa son maçta 2 senede nasıl şampiyonluk kaybetsin? Ayrıca işin içinde futbolcu olmadan nasıl şike yapılır? Ben şimdi gidip bir kulübün yöneticisine 5 milyon dolar veriyim‚ bu maçı satın diyeyim. E futbolcu bu işin içine girmezse o maç nasıl alınabilir? Demek ki ortada böyle bir durum da yok.Şike arıyorsan kutsal ittifakların Papermoon´da olan buluşmalarına‚ bu buluşmalardan önce ve sonra olan telefon konuşmalarına bakacaksın.

1 aydır avukatlarımız delilleri istiyor‚ vermiyorsunuz‚ ama gizlilik olan davada ne hikmetse Taraf isimli gazete tüm delilli belgeleri yayınlıyor. Ayrıca o belgelerde bile delil yok. Bu ne biçim yargılama şeklidir ki‚ avukatlara verilmeyen belgeler bir gazetenin sesi çok çıkan‚ herkesle kavga ederek bir yerlere gelen muhabirlerine veriliyor? Mahkeme belgelerini görmek için Taraf´ın gazete ekini mi beklememiz lazım? Nerede kaldı kişinin kendini savunma hakkı?

Siz kendi küçük hesaplarınız nedeniyle ülkenin en büyük markalarından birini yok etmeye çalıştınız. Ama gördünüz ki olmadı‚ olmuyor. Şu an kapalı kapılar ardında‚ kozmik klimalı odalarınızda hararetli görüşmeler yapıp aslında ne biçim bir plansızlığın içine düştüğünüzü tartışıyorsunuz. Türk Futbolu sayenizde en büyük yarayı almıştır‚ bundan sonra yapılan veya yapılacak stad yatırımlarının hepsi heba olmuştur. İşte gördünüz‚ sezon boyunca ağlayıp sızlayan Trabzonspor‚ alakasız bir maçta bile Olimpiyat Stadı´nı doldururken‚ Benfica gibi çok muhim bir maçta stadın yarısını dolduramadı. Bundan sonra o küçük stadını bile dolduramayacak‚ çünkü Fenerbahçe olmadan bu çarklar yürümez.

Bir sözüm de Kupayı veriyorum ama bu işten kazandığım parayı ve Avrupa Kupalarındaki hakkımı tutuyorum gibi boş bir delikanlılığa girişen Beşiktaş. Senin yöneticin ve teknik direktörün içerideyken nasıl beyaz bir sayfa açıyorsun ki? O kadar popülist eylemler içindesiniz ki‚ yarın öbürsü gün Fiyapı Stadınızı beyaza boyarsanız hiç şaşırmam. Benim gözümde Tayfur Havutçu o kulübün en temiz insanıdır. Dünyanın neresinde bir teknik direktör başkan ve yönetim kurulundan habersiz kulübten para çıkardığı görülmüş?

Neyse‚ başkası bizi ilgilendirmez‚ ama kimse de burada bize meleği oynamasın. Sizin tarihinizde son maçta şampiyonluk kaybetmek yok‚ bizim var. Temizlik sadece burada bile belli oluyor.

Game of Thrones isimli dizide gördüm. Zor durumda olan ülkesini düşmana karşı toparlamaya çalışan bir kral. Yanına en yakın adamını almış‚ çok güçlü düşmana karşı 5 krallığı nasıl toparlayacağını anlatıyor.

O an en yakın adamına sordu. ´´1 mi büyüktür‚ 5 mi?´´ diye. Adamı ´´elbette 5 lordum´´ dedi. Şimdi yeniden soruyorum dedi. Eliyle 5 yaptı‚ ´´5 mi büyüktür?´´ sonra elini yumruk yaptı ve sordu ´´1 mi?´´...

Siz sevgili Fenerbahçeli kardeşlerim‚ dostlarım‚ abilerim‚ bacılarım‚ ablalarım...

Biz 5 ayrı parmak mı olacağız‚ yoksa tek yumruk mu?

Lütfen bırakalım artık şu bölünmeleri‚ kendi kendimizi eleştirmeleri‚ Rıdvan Dilmen´i yerin dibine sokmaları‚ mitoz bölünmeleri...

Fenerbahçe´nin Başkanı henüz yargılanmadan hapiste yatıyor. Deliller bile ortada yok‚ mahkemeye bile çıkarılmadı. Kozmik odalarda garip bir şeyler dönüyor.

E-ler ağızlarından köpükler saçarak mutluluk dansları yapıyorlar. Biz aramızda husumet yaratıp bunlara yem mi vericez? Bırakın kirli geçmişlerini unutup‚ başarısız geçirdikleri sezonlar ardından bize şikeci desinler. Bırakın takım dağılsın giden gitsin. 16 yaş takımımızı İngiltere´de gördünüz mü‚ nasıl dağıttı dünyayı? Gerekirse onlarla çıkar bu e*eri yine tek tek yener tesbih gibi dizeriz.

Bu e-kler bu adamlar çok güçlendi diyorlardı‚ şimdi içlerine bir umut doğdu. Ama hala içten içe korkuyorlar‚ ürküyorlar‚ bundan da çıkarlarsa bir daha belimizi doğrultamayız diyorlar.

Biz Fenerbahçeliyiz‚ Kurtuluş Savaşında şehitler vermişiz‚ gazilerimiz olmuş. Bu bizim Kurtuluş Savaşımız‚ sonucu ne olursa olsun‚ bu TEK YUMRUK olan taraftarımızın gücüyle yine güçlü çıkarız evelallah.

Böyle durumlarda hep en kötü senaryoyu düşünürüm. En kötü ne olabilir Allah aşkına? Zaten senelerdir bunların hepsi bir olmuş karşımıza dikilmiyor muydu? Bu kadar sene bunları tek tek şikeyle mi yendik? O zaman en büyük şikeci cimbom‚ çünkü en çok yendiğimiz takım cimbom.

Pazar günkü yürüyüşe katılım çok önemli. Lütfen bunu ihmal etmeyelim. Bu Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü´dür‚ oradaki kanuni vatandaşlık hakkımıza gölge düşürecek her türlü provokasyondan kaçmalı‚ tezahuratlarımız ve kalabağımızla gerekli mesajı vermeliyiz.

Aynaya bak ve gördüğün şey ile gurur duy‚ çünkü sen Fenerbahçelisin ve gurur senin doğum hakkın.

yerden göge haklısın kardeşim ama ne yazikki işler bizim istedigimiz gibi olmuyor onlarda biliyor fener haklılıgını ellerine bir fırsat geçti işte maluum 4 sene şampiyon olan gs nasıl oldu acaba o zaman lig çok mu temizdi geçen sene bursa bjk sayesinde şampiyon olunca temizmiydi ben iddaa ediyorum bu sene şampiyon olmasyadık bunların hiç biri olmayaçaktı ispatımı işte hani bu çete operasyonuydu çetelerden hiç tık yok giresundan başılıyor ya sadece fb fenerin bütün tönetimi futbolcusu hepsi slm bile veren şüpheli oluyor fener maçlarını zor kazanırken rakip son dk larda nasılda rahat kazandı gs fener maıcında şişe sahaya bilerek atlıdı gs yenseydide atılaçaktı o şişe sırf saha kapansın diye adamlar tahkime bile gitmedi ts hayatında bukadar maıçı nasıl kazandı burak nasıl olduda yıldızı parladı biz olunca şaibe onlar olunca alın teri geiçin kardeşim tam tersi fenerin tek kabahati her sene başa güreşmesidir o kadar

Geri