bir bakarmısınız

doMb!L!

New member
Reaction score
0
beyler ben Sony Ericsson w 810 tlf alıcam

ama almamı tavsiye edermisiniz? :durdurun

KardeŞ İlk Kendİm Bak İstİyosan Bİ.. Telefona hemde Deneyebİlİrsİn
Bana GÖre Al Derİm Ama Yİne Sana Bagli..
b-100384-K200%DD.bmp

sonyericsson_w810i_add_6.jpg

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10376
:durdurun :biggrin :durdurun

ben 3 senedir sürekli ericsson kullanıyorum kullanmak istemiyorum ama bilmem niye hala kullanıyorum burasını boş ver..

fotoğraf çekme açısından ericssonun son modellerinin üzerine yok ama bu durum senin senin için pek önemli değilse kesinlikle ericsson tavsiye etmiyorum

NOKIA dan şaşma

erc.nun K serisinden şaşma derim.( k610-i ve k790-i ) ikisinide kullanıyorum,bence harika makineler,tavsiyem bu yönde kardeşim.

kardes bende w810 var gayet memnunum mesajları eskiden yavastı tek eksisi buydu ama yeni versiyonlarda menuyu ve işletim sistemini hızlandırmıslar artık canavar gibi fotograf kalitesi de cok ii diger 3.2 mp kameralara denk cekio ben tavsiye ederim saysen.

Bende Var İyİ KÖtÜdedegİl Tavsİİye Olumur

merhaba kardesım bende bugun k790i aldım ama hafıza kartını telden cıkarmayı cozemedım kırmakta korkuyorum nasıl cıkarıldıgını bı tarıf edermısın cok makbule gecer haaa

w810 ses bakımından diğer w serilerine göre düşük ama diğer özellikleri güzel.bana sorarsan w800i al derim en azından sesi çok çıkıyor w810i den fiyatı düşük camerası aynı 4 gb hafıza kartı destekliyor ve mega bass özelliği var...seçim senin

kardeşimsony ericsson olsun çamurdan olsun hayatım boyunca önce ericsson sonrada sony ericsson kullandım asla hiç bir anımda pişman olmadım ithalatcısı asya telekominikasyon arıca için buraya götürdüğün zaman direk değişime alıyorlar kvk yada genpa gibi aylarca tamirde bekletmiyorlar ısrarla hangi model olursa olsun tavsiye ederim

bana göre 1 numara telefon.. ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yok, internet bağlantısı mükemmel hızlı, java işletim sistemi var, hızlı, kolay ve görsel.. kulaklıkları dahada güsel.. megabass ı açıp ses seviyesini ortalara getirip kulaklıklarını taktığın anda tamam diyosun... 5000w anfili sanki, öyle harika bass ve tiz sesleri warki... ben şiddetle tavsiye ederim. şarjı 3-4gün arası gidiyor, çok telefon görüşmesi yaptığım halde... bide çektiği fotoğraflardan bahsedeyim ; gece hava karanlık, sadece ay ve ay ışığı ile aydınlanan cisimlerin bikısmını görüyosun, gece modunu ve makroyu açıp foto çekiyorum, ben ne görüyorsam aynen telefonda ve çok net, dolayısıyla gündüz çekimleride bi harika... ben tavsiye ederim kardeşim..alacaksan bu telefonu al, fiyatıda çok uygun özellik olarak

kardeş lg kg300 bi dene istersen yinede sen bilirsin

yaklasık 6-7 ayda bı tel deıstırırdım ama ılk cıktığı zamanlarda aldığım k750i yi hala kullanıyorum kı gercekten bı kere alıstıktan sonra bırakması cok zor bı marka:goz:

Geri