bir bakın beyler

xxyerr

New member
Reaction score
0
bir yardımınızı almak istiyorum... şimdi ben karşı tarafa server atarak o karşı tarafın msn deki kımlerle ne konustugunu anlamak ısıtoyurm hangı program ıyıdır... yazdıklarınızın hepsını okudum vatosajan ile backspy ı msnden arkadasıma gondermeye calıstım ama guvenlık duvarından gecmedı daha dogurusu karsı tarafta olmadı. yardım ederseniz bu konuda cok sevınırım şimdiden tesekkurler

basladi YINE BU MUHABBET her gece ayni sey.. BASKASINA AIT BILGILERE ulasmak üzerine yogunlasacagina DEVLETINE MILLETINE NASIL HAYIRLI BIR VATANDAS OLABILIRSIN ÜZERINE YOGUNLASIRSAN ;; verim li is yapmis olursun .. SUNU DA SÖYLEYIM;; SENIN ICIN BIR BARDAK DA SÜT DURUYOR CANIM YATMADAN ÖNCE ICMEYI unutma :hhmanD :hhmanD

basladi YINE BU MUHABBET her gece ayni sey.. BASKASINA AIT BILGILERE ulasmak üzerine yogunlasacagina DEVLETINE MILLETINE NASIL HAYIRLI BIR VATANDAS OLABILIRSIN ÜZERINE YOGUNLASIRSAN ;; verim li is yapmis olursun .. SUNU DA SÖYLEYIM;; SENIN ICIN BIR BARDAK DA SÜT DURUYOR CANIM YATMADAN ÖNCE ICMEYI unutma :hhmanD :hhmanD

az daha sakin....

Bence insanların bu tür şeylere merak salmaları güzel tabi zarar vermemek şartıyla... Bu devletin suçu Kendi insanlarımızı kendimize çekip kullanmazsak Elin yabancıları bize salar kendi vatanımızda yaşayan insanları...

Karşı TarafLa iLişkini Sıkı Tutacan. Aranızdan Su Sızmayacak. Sonra da Kanka Şu Msn Şifresini Versene Azcık Kız Msni ALıyım Diyecen. ZamanLama Çok ÖnemLi Tâbi. :durdurun

Geri