Bir önerim var ne dersiniz?

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
1-Forum da açılan bütün başlıklar alfabetik olarak listelenebilirmi?

veya

2- (Programlar,Donanım ...) vb. bölümlerdeki Sunulan Programlar Alfabetik olarak sıralanabilir ayrı bir topiç altında ...

Tabiki bu da benim görüşüm ...bence böylesi daha iyi olacaktır ....saygılar...

güzel bir öneri kardeşim ama güncel olabilmesi için tarih olarak sıralanması daha faydalı diye düşünüyorum...yeni verilen bir paylaşımın takip edilebilmesi ve farkedilmesi için tarih sıralaması daha uygun olur...

şimdi adam yeni bi konu açtım diyelim z harfiyle en sona gidecek, bundan sonra milllet başlıkların başına ..."'^_-... bu tarz işaretler koymaya başlıyacak :)

walla bu sistem daha iyi bare yeni msgları görüyo öle yıl önceki msglsr gözükür

bence bu şekilde güzel.ama senin görüşüne saygım war sting.bende kendi görüşümü belirtiom: bence böle kalsın

BENCE konular bastan 17 harfe gore sıralansın
hem karızmatık olur

yada ya forumun ortasına bı cılıngır sofrası kuralım her gece ıcelım bu daha ıyı olur
bana uyar bu
:D :D :D :D

bence su ankı durum cok guzel

bence de tarih sıralaması iyi...

doğru anladıysam olmaz gibi, çünkü forum yaşıyor en son post atılan konu başa geçiyor ve biz takip edebiliyoruz, öbür türlü sözlük olur :)

ama sen forum kalsın bütün başlıklara giden linkler ayrı bir yerde alfabetik şekilde sıralanıp arşivlensin diyorsan, kim uğraşıcak onla :)

forumun şimdiki hali bence iyi böyle kalsın...

forumun şimdiki hali kalsın tarihle sıralansın...

yaV onu düşünen düşünmüŞ yaPmıŞ
bizden daha iyiler var : D
onlar böyLe uygun görmüŞLer : D
BENCE bize bu konuda yorum yapmak düşMEz : D
KUSURUMUZ OLMUŞTUR MUTLAKA
OLMAMIŞSA OLACAKTIR
OLANLARDA OLACAKLARDA AFFOLA : D

bence bu konu hakkında konuşmaya bile gerek yok,böyle daha güzel..

en azından " Yeni Mesajlar " a tıklandığında son 2 günün mesajları çıksın . Yeni Mesajlarda bile kaç haftalık başlıklar duruyor

0LabiLir asLİnda programa aLt kategoriLer aciLir a-d d-h fLn gibi...

Geri