Bir Önerim Vardı ama =)

VolkaN`in dedigine katiliyorum. Denetleme arttirilmali SINIR getirmek cozum olmaz aksine zarar verir.

Bence de sınır getirmek yarar yerine siteye daha da zarar getirecektir
Üyeler siteden sınır olduğunu görünce uğraşmayıp uzaklaşacakdır...
Benim yorumum da bu soruna başka bir çözüm yolu bulunması gerektiği yönündedir...

öncelikle önerileriniz ve özel mesajlariniz icin tesekkürler Lamagro & trojan-exe :)
____
herseyden önce burasi professionell bir paylasim platformu
mesaj siniri getirmek pek mantikli degil foruma ama HUA bölümü icin düsünebilir

bizim insanimizin düsüncesi * nerde beles oraya yerles hesabi* oldugu icin bu
uygulama hicbir ise yaramaz

örnegin;
konu acmak icin +50 mesaj gerekli
adam forum oyunlarina girer +50 mesajini yazar ve ardindan reklami basar
daha kötüsü +50 mesaj sinirini reklam olarak kullanir

foruma bu tarz mesajlari yazanLari zaten anlamak mümkün degil
Allah akil fikir versin ne diyim baska :) >>> pls click belesci http://www.hackhell.com/reklam :)

benim tavsiyem
reklam yapilan bölümler ve cok aktiv olan bölümler belli
o bölümlerin modlarina BAN yetkisi verebiliriz

en önemlisi smod sayisi artirilmali

admin ve smod arkadaslarla konusacagim :)

Kim Bizi Durduracak :)

hatta 40-50 yapalım şunu bizim bile canımız skılıyo bu durumdan smodlara Allah kolaylık versin...

öncelikle önerileriniz ve özel mesajlariniz icin tesekkürler Lamagro & trojan-exe :)
____
herseyden önce burasi professionell bir paylasim platformu
mesaj siniri getirmek pek mantikli degil foruma ama HUA bölümü icin düsünebilir

bizim insanimizin düsüncesi * nerde beles oraya yerles hesabi* oldugu icin bu
uygulama hicbir ise yaramaz

örnegin;
konu acmak icin +50 mesaj gerekli
adam forum oyunlarina girer +50 mesajini yazar ve ardindan reklami basar
daha kötüsü +50 mesaj sinirini reklam olarak kullanir

foruma bu tarz mesajlari yazanLari zaten anlamak mümkün degil
Allah akil fikir versin ne diyim baska :) >>> pls click belesci http://www.hackhell.com/reklam :)

benim tavsiyem
reklam yapilan bölümler ve cok aktiv olan bölümler belli
o bölümlerin modlarina BAN yetkisi verebiliriz

en önemlisi smod sayisi artirilmali

admin ve smod arkadaslarla konusacagim :)

Kim Bizi Durduracak :)

Bu Adamı Seviyooom Yhaa :D:D:D

Gerçekten GüzeL Bir Konu Bencede BöyLe Birşey YapıLabiLir Ama Tek Korkum Gerçek İhtiyaç SahipLerinin EngeLLenmesi Ve MiLLetinde 20 Mesajı AşabiLmek İçin Siteyi Saçma SaLak MesajLarLa DoLdurmaLarı...

Ben teşekkür ederim Murat Abi..

Mesajla reklam yapan diyen arkadaşlarımıza şöyle söyleyeyim..
Mesajdaki reklamlar pek denk getirilemeyecek durumda yani şöyle ki..

dunku adult reklam topic i eğer başlıklar içine yazılsaydı kolay kolay denk gelmezdik..
hem mesaj olarak sınırlama olduğu zaman 10. 20. mesajında kimin nasıl bir karaktere sahip olduğunu görebiliriz..

aslında düşüncem karmaşık ama uygun olurmu bilmiyorum..

yeni kayıt olan üyeler forumda 2 yere başlık açabilmeli
bir yeni gelenler başlığı
iki yeni başlayanlar yardım başlığı
10 veya 20 mesajı buralarda geçirenler normal üye gibi devam edebilirler..
tabi bu bölümlere bütün modların yetkisi olur hemen konu kapatılabilir..

biraz karmaşık ama maksat fikir paylaşmaktı bilmiyorum üye kaybedebiliriz belki ama bazı değerler bizim için önemlidir bunuda unutmamak gerek..

İyide olabilir kötüde...
1001 ' e katılıyorum,şöyle ki smod sayısı artar ve bölüm modlarından bazılarına yetki verilirse bu denetim daha kolaylaşır...
Diğer taraftan ilk mesaj atımları Lamagro ' nun dediği gib yeni başlayanlar,yardım,hosting ve buna benzer bölümlere verilirse üyeleri tanımak açısından olsun onların siteye alışmaları ve kuralları öğrenmeleri bakımından olsun işe yarar bir uygulam olabilir...
Ama yetki şart...!
Saygılar...

Yeni Üyelerin 5 yada 10 mesaja kadar tek bir başlık altında mesaj yazmasına izin verseniz.
.. en azından reklamlar sadece bır baslık altında kalır ve daha hızlı sılınır....

birde yenı uyelere artık izin verilen mesaj sayısını duzenlemek amaclı gunde 3 mesaj yazma sınırı boylece hem mesajına cevap geldıgnı kontrol etmek amacı ıle ve yazacak baska bırseyı var ıse onu yazmak ıcın tekrar gırısını saglamak ......

bu yazdıklarımdan ben bıse anlamadım ama anlayan bı arkadas olur sanırım.... :) bu kadar yazdım yazdım ama nerden nereye geldıgımı anlamadım.... ama en azından bır ıkı fıkır toparlayamadım ama aramızda toparlayacak arkadaslar oldugunu duusnuyrıum :)) kolay gelsın....

gereksiz posta sebebiyet verecegi aşikar bir uygulama ve cok ta üye kaybetmeye sebep olabilir

mesela örnek verilmiş yardım isteyip ugramıyo

belki üye yardımı alacak ve siteye ısınacak ve devamlı ugrayacak böyle üye sayısıda bence azımsanmıyacak kadar az ama konu acmak için sınır gelirse herif üye olacak bakcak sınır var ya post kasacak yada bu sefer hiç ugramıyacak

büyüyen bir siteyiz üye kaybetmeye sebebiyet verecek uygulamalardan kacınmak lazım diye düşünüyorum

ama kanka senın önerin için degişik bir boyut smod sayısı artırılabilir yada devamlı reklam acılan bölümlerin mod sayıları artırılabilir diye düşünüyorum

bu sorunu baska yoldan halletmek lazım

katılıyorum vede sunu ekelmek isterim.. bende hackhell le ilk tanısmam bu sebepten olmustur o zamanlr bir sorunla karsılasıp google de arama yapınca hackhell le tanıstım ve anında cözüm buldum o gün bu gündür hakhell den kopamıyorum bence baska bir çözümbulunmalı saygılar

Geri