öncelikle önerileriniz ve özel mesajlariniz icin tesekkürler Lamagro & trojan-exe
____
herseyden önce burasi professionell bir paylasim platformu
mesaj siniri getirmek pek mantikli degil foruma ama HUA bölümü icin düsünebilir
bizim insanimizin düsüncesi * nerde beles oraya yerles hesabi* oldugu icin bu
uygulama hicbir ise yaramaz
örnegin;
konu acmak icin +50 mesaj gerekli
adam forum oyunlarina girer +50 mesajini yazar ve ardindan reklami basar
daha kötüsü +50 mesaj sinirini reklam olarak kullanir
foruma bu tarz mesajlari yazanLari zaten anlamak mümkün degil
Allah akil fikir versin ne diyim baska>>> pls click belesci http://www.hackhell.com/reklam
benim tavsiyem
reklam yapilan bölümler ve cok aktiv olan bölümler belli
o bölümlerin modlarina BAN yetkisi verebiliriz
en önemlisi smod sayisi artirilmali
admin ve smod arkadaslarla konusacagim
Kim Bizi Durduracak![]()
cinle peri top atar o zman.katılım azalır.bırakın reklam yapsın..buranın kalitesi belli!!!
destekliyorum fakat 10 - 20 de az bence çunku okadar mesajı post kasip tekrar konu acabilirler bence mesaj hakklari acik olmali fakat konu acma yetkisi belli bi rutbeye erişince verilmeli
gereksiz posta sebebiyet verecegi aşikar bir uygulama ve cok ta üye kaybetmeye sebep olabilir
mesela örnek verilmiş yardım isteyip ugramıyo
belki üye yardımı alacak ve siteye ısınacak ve devamlı ugrayacak böyle üye sayısıda bence azımsanmıyacak kadar az ama konu acmak için sınır gelirse herif üye olacak bakcak sınır var ya post kasacak yada bu sefer hiç ugramıyacak
büyüyen bir siteyiz üye kaybetmeye sebebiyet verecek uygulamalardan kacınmak lazım diye düşünüyorum
ama kanka senın önerin için degişik bir boyut smod sayısı artırılabilir yada devamlı reklam acılan bölümlerin mod sayıları artırılabilir diye düşünüyorum
bu sorunu baska yoldan halletmek lazım