Bir Önerim Vardı ama =)

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Evet arkadaşlar görüldüğü üzere şu saatte sitemize yeni üyelerin yazmış olduğu reklamlar göze çarpmakta..

Eğer mümkünse yeni üye olan kişilerin 10 veya 20 mesaja kadar konu açmasını engelleyebilirmiyiz?
Bu sayede hem smodlarımızın işleri kolaylaşır hemde olaylara anında müdahale söz konusu olabilir..

Saygılarımla..

Lamagro

+ ZeytinßurnuLu..

10 mesajda olsa lamargo sonuçta reklamı azaltıcak bir uygulama değil bence yinede önerin için sagol

destekliyorum fakat 10 - 20 de az bence çunku okadar mesajı post kasip tekrar konu acabilirler bence mesaj hakklari acik olmali fakat konu acma yetkisi belli bi rutbeye erişince verilmeli

güzel fikir adam üye oluyo hemen konu açıp yardım istiyo birdahada uğramıyo bunun önüne geçme anlamında böyle bişey güzel olur ama en az 50 msj olmalı

Gercekten mantıkLı Olması ıcın desteklıyorum az evvel sapık arkadasın neler yaptıgını 1 mılyon kısı gordu bu sıtemız ıcın - bır oLay ..bence 25 mesajda sınırlandırlamaLı..

gereksiz posta sebebiyet verecegi aşikar bir uygulama ve cok ta üye kaybetmeye sebep olabilir

mesela örnek verilmiş yardım isteyip ugramıyo

belki üye yardımı alacak ve siteye ısınacak ve devamlı ugrayacak böyle üye sayısıda bence azımsanmıyacak kadar az ama konu acmak için sınır gelirse herif üye olacak bakcak sınır var ya post kasacak yada bu sefer hiç ugramıyacak

büyüyen bir siteyiz üye kaybetmeye sebebiyet verecek uygulamalardan kacınmak lazım diye düşünüyorum

ama kanka senın önerin için degişik bir boyut smod sayısı artırılabilir yada devamlı reklam acılan bölümlerin mod sayıları artırılabilir diye düşünüyorum

bu sorunu baska yoldan halletmek lazım

Yanlış Çünkü Buraya Girip İlk Konusunda Paylaşım Yapan Kişiler Çok Ozaman Hosting Bölümünü Kapatalım Çünkü Orada Hosting Reklamı Yapan Kişilerin 1 Msj ı Oluo Buda Herdurumda Zarar (-)

Hepinize fikirlerinizden ötürü teşekkürler.. Başka çare göremedim Smod sayısıda yeterli değil 1001 in tekrar göreve dönmesi aslında çok iyi olacaktır..

Ama buna bi çare bulunmalı benim küçük kardeşimde bu siteye giriyor ve bu çeşit reklamları görmesini hiç doğru bulmuyorum..

Hepinize fikirlerinizden ötürü teşekkürler.. Başka çare göremedim Smod sayısıda yeterli değil 1001 in tekrar göreve dönmesi aslında çok iyi olacaktır..
Nasıl Yani Sitenin Kral Paylaşımcısı Diebilecegimiz 1001 Görevde Degilmi Adam 7/24 Sitede Nerdeyse Bencede 1001 Göreve Gelmesi Lazım Bu Arada 10 ila 20 Arası Mesaj Olayınada+

Bencede MantıkLı Ben Bu UyguLamaya 2-3 Sitede RastLadım..

Başka forum sitesi öyle diye konu açamadım Oysa güzel bir konuydu Desteklemiyorum

Cok mantıkLı 10-20 az bence direk 50 oLsun :goz:

+1907

Siteye yardım istemek için gelen üyeler var. yardım isteyebilmeleri için illa bir yerlere mesaj mı atmak zorundalar?

gereksiz posta sebebiyet verecegi aşikar bir uygulama ve cok ta üye kaybetmeye sebep olabilir

mesela örnek verilmiş yardım isteyip ugramıyo

belki üye yardımı alacak ve siteye ısınacak ve devamlı ugrayacak böyle üye sayısıda bence azımsanmıyacak kadar az ama konu acmak için sınır gelirse herif üye olacak bakcak sınır var ya post kasacak yada bu sefer hiç ugramıyacak

büyüyen bir siteyiz üye kaybetmeye sebebiyet verecek uygulamalardan kacınmak lazım diye düşünüyorum

ama kanka senın önerin için degişik bir boyut smod sayısı artırılabilir yada devamlı reklam acılan bölümlerin mod sayıları artırılabilir diye düşünüyorum

bu sorunu baska yoldan halletmek lazım

sonuç itibariyle bi konuyu her yönüyle düşünmek lazım bence çok mantıklı volkan'a katılıyorum

Geri