Bir Önerim Var Eger Uygularsanız Sevinirim

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Svgili hh Halkı Sizelre Bir Önerim Var Eger uygularsanın sevinirm bu siteye yapacagınız paylaşımlara şifre koymak bazı forum sitelerinin üyeleri sitemize girip paylaşımlarımızı çalıyorlar olabilir onun için sizlerden rica ediyorum rar veya zip doyasyalarına şifre koyalım şifreler artık hackhell.com veya hackhell veya www.hackhell.com olarak şifre koyarsanız hepimiz için iyi olur

yarumlarınız bekliyorum

saygılar.........​

zaten yapılan uploadlarda pass olarak bunları kullanmaya çalışıyorum

ama diğer insanları bilmem...;)ne derler

evet bende artık şifre işlemine geçecem..

Burayamı yazılr bilmiorum ama.. şifrelemeyi nsl yapcaz??? :)

ewt ilk geldiğimde bende sormuştum reactor hocam resimleriyle anlatmıştı:D

resimleri bulursam hemen editlicem;)

anlatıldı ama herkes burada görsün..

14eo.jpg

21ef.jpg

32og.jpg

44sz.jpg

saol maverick kardeşim sende olmasan :)

forum ıcın +1 dıyebılcegım bır baslık saol arkadasım
mantıklı ve guzel bır dusunce
sana bır borcum oldu sımdı :D
elımden senın ıcın bır sey gelırse pm lütfen

evet arkadaşlar gercekten de uploadlarınıza şifreleriniz www.hackhell.com olursa gerçekten iyi olur.Çünkü başka sitelerden üye kişilerde giriyorlar burada yapılan paylaşımları direk çalabiliyorlar şifre hackhell olursa biraz da olsa önlem olur kanatindeyim.Şahsen ben ne zaman bir dosya upload etsem şifre koyuyorsam bu daima www.hackhell.com olur.

Bende yapmaya basladım 2 gunden berı ...Kenıd uploadlarıma koymaya basladım artık şifre..Umarım herkes koyar

evet dostum bencede haklısın artık ben upload ettigim dosyaya sifre koymayı bırak upload edecegim dosyanın ismini basına veya sonuna hackhell.com ekleyecegim . . . . !

Geri