Bir Önerim Olcaktı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugu

New member
Reaction score
0
Tv Diziler Bölümündeki diziler güncellenebilir mi acaba?

ya da istediğimiz 1 2 diziyi ekleyebilir misiniz?

ordaki dizilerin çoğu yayından kaldırılmış.Belki fazla rağbet görmüyo diye gerek görmüyorsunuz ama görüntü olarakta hoş durmuyo kaldırılmış dizilerin orda görünmesi..

nyse hepinize iyi forumlar =)

olabilir güzel fikir mesela aşkı memnu yok herhalde.eklense güsel olur

bence mantıklı dikkatli incelemişsin ...+++

olabilir güzel fikir mesela aşkı memnu yok herhalde.eklense güsel olur

evet bende en çok aşk-ı memnuyu istiyorum tek izlediğim dizi o diziyle ilgili herşeyii burdan öğrensek buraya da paylaşsak güzel olur =)

bi de dizilerin bölümlerini ekleye bilsek xD

Hackhell.com'un legalleşme yolunda ilerlediği şu günlerde böyle bir istek kabul edilemez. Yakın zaman içersinde bölüm kaldırılacak yada daha önce mevcut olan hhdivx.com gibi bir site üzerinden yayınına devam edecek.

Hackhell.com'un legalleşme yolunda ilerlediği şu günlerde böyle bir istek kabul edilemez. Yakın zaman içersinde bölüm kaldırılacak yada daha önce mevcut olan hhdivx.com gibi bir site üzerinden yayınına devam edecek.

tamam haklısnız ama ben dizi paylaşımı yapalım dememiştim.peki o zaman olmuyorsa teşekkürler.

öylede olur :melek

yasasın paylaşmak :melek

Fofer Zaten Dizi Paylaşımı Yapılmıyorki Sadece Dizi İle İlgili Bilgiler Falan Bu Warez e Girmez Hiçbir İllegal İçerik Olmaz

Fofer Zaten Dizi Paylaşımı Yapılmıyorki Sadece Dizi İle İlgili Bilgiler Falan Bu Warez e Girmez Hiçbir İllegal İçerik Olmaz

evet bende bunu demek istemiştim anlatmak istedklermi sen daha güzel anlatmışsın sağol =)

dizileri bukadar yakından takip ediyosan yap listesini burda yayınla gerekli düzenlemeyi yapalım.

Adanalı

Elveda Rumeli

Avrupa Yakası

Benim Annem Bir Melek

Parmaklıklar Ardında

Canım Ailem

Arka Sıradakiler

Yalancı Romantik

Olacak O Kadar

Arka Sokaklar

Küçük Kadınlar

Yaprak Dökümü

Aşk-ı Memnu

Haneler

Akasya Durağı

Melekler Korusun

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Anında Görüntü Show

Manyak Dükkan

Yol Arkadaşım

Son Bahar

Baba Ocağı

Tek Türkiye

Kavak Yelleri

genelde en çok reyting alan dizileri seçtim..Umarım olmuştur..Bide alfabetik sıra yapmadım :utan

Boşanmak İstemiyorum

Harbi Tivi

Hayat Dersi

Kezban Yenge

Zoraki Başkan

Uyanık Bar

Mert ile Gert

Sırlar Alemi

Yeni Evli

Bez Bebek

Selena

Bunlarda Benden Olsun :)

Özellikle Kezban Yenge Olursa Çok Mutlu Olrum :durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri