HardRhymeR
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Ben uzun süredir HackHell'i takip etmekteyim. Gayette memnunum başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim. Fakat özel mesaj olayına takılmış durumdayım. Belli bir rütbeye kadar gelmem gerekiyormuş. Önerim erişmemiz gerek rütbedeki mesaj sayısını düşürmeniz yönünde olacak. Hee ' yok kardeş biz bunu foruma katılım olsun diye yaptık ' derseniz de kaç mesaja ulaşınca özel mesaj atabileceğim onu söyleyin bari.
(Bu arada bu konuyu açmak için doğru başlığımı seçtim bilmiyorum.. Yanlışsa mod arkadaşlar kusuruma bakmayın..!) (Ayrıca arama yaptım buna benzer konu bulamadım.. Eğer buna benzer ya da aynı konu varsa ikinci defa açtığım için tekrar kusuruma bakmayın arkadaşlar.. Gecenin ilerleyen saatlerinde yazıyorum.. İdare edin lütfen)
"Kendi cevabımı kendim buldum..
50 mesaja ulaşınca yani şuan gördüğünüz üzere rütbem 1 yıldız olunca özel mesaj yollayabildim. Merak eden arkadaşlar..."
(Bu arada bu konuyu açmak için doğru başlığımı seçtim bilmiyorum.. Yanlışsa mod arkadaşlar kusuruma bakmayın..!) (Ayrıca arama yaptım buna benzer konu bulamadım.. Eğer buna benzer ya da aynı konu varsa ikinci defa açtığım için tekrar kusuruma bakmayın arkadaşlar.. Gecenin ilerleyen saatlerinde yazıyorum.. İdare edin lütfen)
"Kendi cevabımı kendim buldum..