biosumu flopy disketsiz nasıl gündelleyebilirim?

sifujack

New member
Reaction score
0
:biggrinmsi anakartım var sitesine güncellemeler için girdim çok şeyei güncelledim biosu ise güncelleyemedim çünkü iki seçenek var biri windows üzerinde güncellebu seçenek neden ise dseçemedim diğer seçenek dos üzerinde güncelle buseçenek için ise flopy disket takıp yedek almak gerekiyomuş benimkindede flopy sürücüsü yok tu güncelleyemedim bunu nasıl hallederim birde biosu güncellemenin yarar ve zararları nedir ayrıca ekran kartım nvidia6200turbocache eski sürücüsü varken medal of honor airbonun demosunu kurdum açılmadı ekran kartınız desteklemiyo dedi şimdi sürücüsünü güncelledim acaba çalıştşrablirmiyim airborn ve crysisi oynayabilirmiyim:biggrin

crysis için gerekli olna minimum ekran kartı Nvidia 6600/X800GTO, yani senin ekran kartı ile ne yazık ki çalışamaz..

bildiğim kadarıyla, bios güncellemeleri genelde disket yoluyla yapılır, son zamanlarda usb üzerinden güncellenen anakartlar da var ama senin sanırım desteklemiyor bunu..

Geçenlerde yaptım senin dediğin flash bellekten güncelledim. Hirens Boot Cd ile açılışta sistemi başaltıyosun. Sonra Hirens Cdsinden bi menü seçip exit yapıyosun (böylece driverler yüklencek ve dos ortamına geçicez) Sistem daha önceden takmış ve bios dosyalarını yüklemiş olduğumuz Flash belleğimizi A: sürücüsü olarak tanır. yani exittan sonra A: yı seçip bios loader (.exe) seçip açılan loaderda bios dosyasının ismini .bin uzantılı olarak yazıp enterlayın. Sistemi yeniden başlatın OK.

zaten adam disketsiz nasıl yaparım die sormuş :) arkadaş benim anakar Gigabaytın CD içerisinde bir BİOS diye bir program var onu kurdum, aynı programı sitesinde de var. gerekli güncellemeleri yapıyor sonra sana restart attırıyor o kadar.

Geri